Antena Meniu Search
x

Video Lora, concert cu ocazia Zilei Mondiale a Sănătății Mintale. Am avut o săptămână la dispoziție să ne organizăm

În fiecare an pe 10 octombrie este marcată Ziua Mondială a Sănătății Mintale. O problemă de multe ori ignorată, un subiect sensibil şi chiar tabu în unele zone. În acest an, artişti mari din toată lumea şi-au unit forţele într-un concert live desfăşurat online. Scopul a fost acela de a conştientiza gravitatea situaţiei, dar şi de a depăşi mai uşor momentele dificile. România a avut şi ea un reprezentat, cineva care a mai abordat această temă: Lora. 

de Redactia Observator

la 11.10.2021, 13:27

Vezi și

Lora: A fost o noapte intensă. Am avut ocazia să transmit live pe pagina mea de facebook acest concert și summit, cu ocazia Zilei Mondiale a Sănătățîi Mintale. (...) Evenimentul a fost organizat de o artistă cu care am crescut și mi se pare incredibil că m-a contactat. Numele ei este Jewel. Și iată că are o fundație care se numește Inspire Children și face un concert anual de conștientizare a crizei sănătății mintale, mai ales în rândul copiilor și a adolescenților. Criză care este în creștere, din păcate.

Interviul integral poate fi urmărit în materialul video de mai sus

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Invitatii Observator 12-14 » Lora, concert cu ocazia Zilei Mondiale a Sănătății Mintale. Am avut o săptămână la dispoziție să ne organizăm