Antena Meniu Search
x

Video Maia Morgenstern, pe scena teatrului chiar în seara de Crăciun. "Totul se transformă" se joacă la Teatrul Naţional Bucureşti

Anul acesta putem trăi magia Crăciunului la teatru! Unii dintre cei mai iubiţi actori ne fac o invitaţie greu de refuzat.

de Redactia Observator

la 20.12.2021, 13:40

Vezi și

Prin tradiție Crăciunul e un moment pe care ȋl trăim aproape de cei dragi și pentru cei mai mulți dintre noi perioada aceasta ȋnseamnă timp ȋn familie. Ȋnsă, pentru o serie de actori foarte ȋndrăgiți Craciunul anului 2021 ȋnseamnă și bucuria spectacolului la ceas de sărbătoare.

Actorii vor să petreacă cea mai frumoasă sărbătoare alături de a doua familie - publicul. Aşa că, dacă vreţi să aveţi un altfel de Crăciun, haideţi pe 25 decembrie la "Totul se transformă", o comedie cu nerv, care a avut premiera chiar în acest an, în primăvară. De atunci şi până acum, primeşte ropote de aplauze şi aduce zâmbete pe chipurile tuturor celor prezenţi în sală.  La Teatrul Naţional Bucureşti se întâmplă totul, iar Maia Morgenstern este una dintre actriţele care vor fi pe scenă, chiar în seara de Crăciun.

Vedeţi întreg interviul cu Maia Morgenstern, invitată în platoul Observator, din materialul video de mai sus.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Invitatii Observator 12-14 » Maia Morgenstern, pe scena teatrului chiar în seara de Crăciun. "Totul se transformă" se joacă la Teatrul Naţional Bucureşti