Antena Meniu Search
x

Video Noua piesă a Sonjei a cucerit topurile din Bulgaria: "Îmi doresc ca oamenii să se regăsească în muzica mea"

Sonja cântă de la 10 ani. Între timp a ajuns în multe locuri, la mai multe concursuri de talente, inclusiv la unul din Olanda, iar acum se bucură de succes prin propriile piese. Iar acum a lansat o nouă melodie care se numeşte Runaway.

de Redactia Observator

la 09.11.2021, 14:09

Vezi și
  • Cele mai importante știri ale zilei sunt la Observator 19, Antena 1

Piesa a cucerit deja topurile radiourilor din Bulgaria, deşi abia a fost lansată. Ritmuri pop şi dance, şi un mesaj puternic: cum ne pot afecta relaţiile toxice. Iar producția piesei a fost făcută de Mark Azekko în studiourile DeMoga Music.

Piesa a prins repede avânț și pe platformele de socializare, mai ales pe platforma TikTok. Pentru Sonja piesă are o semnificație aparte, ea însăși contribuind la scrierea versurilor alături de Daria Oprea simțind și trăind ceea ce a transmis.

"Doresc să mă implic în toate planurile muzicale , să-mi transmit sentimentele și trăirile, în așa fel încât oamenii să se regăsească în muzică mea. Cred în autenticitatea momentelor și în expresivitatea vulnerabilității. Cu toții am trecut la un moment dat printr-o relație toxică  și într-un final am reușit sã ieșim, cam despre asta este nouă piesă, despre pasărea Phoenix din noi.", a declarat artista. 

Interviul integral poate fi urmărit în materialul video de mai sus.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Invitatii Observator 12-14 » Noua piesă a Sonjei a cucerit topurile din Bulgaria: "Îmi doresc ca oamenii să se regăsească în muzica mea"