Antena Meniu Search
x

Video Nuami Dinescu şi Marius Rizea, detalii din culisele serialului "Adela". Cum văd actorii rolurile pe care le interpretează

Vă reamintim, aveţi întâlnire cu "Adela", astăzi de la ora 20.30. Până atunci, intrăm un pic în bucătăria serialului semnat de Ruxandra Ion. La propriu! Vorbim cu doi actori care interpretează rolurile savuroase ale unor ajutoare de nădejde în marea casă a şi mai marii familii Andronic. 

de Redactia Observator

la 02.09.2021, 13:35

Vezi și

#dacaejoieadela, aşa că răsturnările de situație, veştile neaşteptate şi momentele încărcate de tensiune se văd din nou în cele mai noi episoade Adela, difuzate în fiecare joi, de la 20:30, la Antena 1. Nuami Dinescu şi Marius Rizea au fost venit joi în platoul Observator cu noutăţi de pe platoul de filmare, dar şi detalii "picante" despre rolurile savuroase pe care le interpretează în serialul de la Antena 1.

Prezentator: "Adela" este primul serial în care joci?

Nuami: Da, Adela este primul serial în care joc, dar, dacă suntem sănătoşi, sper să fie primul dintr-un lung şir! E nevoie de producţie românească pentru tv, e nevoie de entertainment de calitate pe tv, e nevoie ca actorii din noile generaţii să aibă unde să-şi demonstreze abilităţile, unde să-i vadă lumea, e nevoie de producții care au poveşti reale, care pot fi lecţii "povestite" în film, unde binele şi răul să fie înfăţişate aşa cum sunt, lumină şi intuneric.

Prezentator: Ce ai în comun cu personajul Floricăi? Îți place să știi tot ce mișcă în showbiz?

Nuami: Cred că Florica are o tinereţe a sufletului şi o voioşie pe care le-a "împrumutat" de la mine. Uit adesea câţi ani am, sunt şocată că îmi cumpăr cel mai des articole sport, adidaşi, blugi şi bocanci şi mă port de parcă-s generaţie de asta mică, fix de blugi şi adidasi. Nu am curiozitatea personajului meu în ceea ce priveşte vecinii, dar e frumos să te joci, să construieşti un personaj simpatic şi isteţ, care e doar curios şi nu face rău. Şi îşi face bucurie din te miri ce. Când aveam emisiune pe tv, era normal ca prezentator să ştiu tot ce mişcă în showbiz. Probabil că dacă aş primi mâine o astfel de emisiune, chiar aş stii, dar, în acest moment sunt destul de prinsă între două proiecte mari, Adela, producţia difuzată joia, de la 20:30, la Antena 1, și Urzeala lui Prospero, o comedie în cinci acte după opera lui Shakespeare de Claudiu Romilă.

Ilie este şoferul lui Paul Andronic, dar toată familia îl foloseşte. La rândul lui, află lucruri şi le foloseşte pentru a-şi atinge scopurile. "Sunt Ilie, mâna stângă a lui Paul Andronic, personajul principal, pentru că mâna dreaptă este Mihai. Undeva la 40 de ani, necăsătorit. Nu ştiu dacă şi-a propus să fie căsătorit. Ilie o iubeşte pe Stela, în tăcere, platonic, ea nu îl iubeşte, doar se foloseşte de el, a mărturisit Marius Rizea.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Invitatii Observator 12-14 » Nuami Dinescu şi Marius Rizea, detalii din culisele serialului "Adela". Cum văd actorii rolurile pe care le interpretează