Antena Meniu Search
x

Video O comedie cu o istorie de peste cinci decenii se joacă şi în România: "O să râdeţi non-stop!" Interviuri exclusive cu actorii Ozana Barabancea şi Silviu Biriş

O piesă de teatru cu o istorie de 50 de ani pe zeci de scene din lumea întreagă se joacă şi în România! Comedia-titan "Ia-le banii!", adaptare după o piesă franţuzească în care a jucat şi Luis de Funes, pleacă în turneu prin ţară. Actorii vor ajunge în mai multe oraşe în luna martie, dar şi în aprilie. Doi dintre artiştii aflaţi în distribuţie, Ozana Barabancea şi Silviu Biriş, au declarat în Observatorul orei 12-14 că piesa o să ne facă să râdem cu lacrimi! 

de Redactia Observator

la 24.03.2023, 16:07

Vezi și

OZANA BARABANCEA: "O să râdeţi non-stop, Silviu Biriş este în rolul principal! Oamenii din ţară sunt atât de fericiţi, facem poze, dăm atuografe, cântăm, este un schimb de energie fantastic. Noi suntem generoşi pe scenă şi ei sunt generoşi cu noi."

SILVIU BIRIŞ: "Din distribuţie mai fac parte Pavel Bârsan, Magda Catone, Ana Odagiu, Sergiu Costache, Natalia Dragomir, iar regia este semnată de Răzvan Oprea. Avem o scenografie foarte frumoasă! A fost o problemă cu titlul, am avut mai multe încercări. Toţi se întreabă cui să ia banii... Ce sumă... Aflaţi!"

Vezi mai multe în VIDEO

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Invitatii Observator 12-14 » O comedie cu o istorie de peste cinci decenii se joacă şi în România: "O să râdeţi non-stop!" Interviuri exclusive cu actorii Ozana Barabancea şi Silviu Biriş