Antena Meniu Search
x

Video Alina Bica vinde pizza în Italia: de la şefă DIICOT în România, la vânzătoare în "Raiul fugarilor". Cum a fost surprinsă prietena Elenei Udrea

Alina Bica a început o nouă viaţă în Italia, paradisul condamnaţilor fugari din România. Fosta şefă DIICOT a fost filmată în timp ce vinde pizza, la terasa iubitului ei. Vă reamintim, Alina Bica a fugit din ţară după ce a fost condamnată la 4 ani de închisoare pentru favorizarea infractorului.

Bianca Iacob
de Bianca Iacob

la 19.05.2023, 16:28

Vezi și

Forma uşoară de arest pe care o are Alina Bica în Italia îi permite acesteia să desfăşoare şi alte activităţi. Alina Bica are o obligaţie, în schimb: să fie la domiciliu, în casă, între orele 23:00 şi 07:00 dimineaţa. În restul timpului poate să lucreze, poate chiar să părăsească oraşul. Imaginile surprinse de Fanatik în pizzeria din Bari o arată pe Alina Bica în localul care aparţine partenerului fostei şefe a DIICOT, un român care a locuit iniţial în Costa Rica.

Alina Bica are, aşadar, o viaţă aproape normală în Itaia care s-a transformat în "Raiul fugarilor". Mario Iorgulescu, fiul lui Gino Iorgulescu, Ionel Arsene, fostul preşedinte al Consiliului Judeţean Neamţ sau Darius Vâlcov, toţi oameni care au diferite probleme cu legea din România şi care s-au "refugiat" în Italia. Legea italiană este mai permisivă şi permite acestora fie să ispăşească o pedeapsă mai uşoară, fie cererea de extrădare către România să fie respinsă pe motiv de înrădăcinare, adică dacă rămân acolo să îşi deschidă o afacere.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Justitie » Alina Bica vinde pizza în Italia: de la şefă DIICOT în România, la vânzătoare în "Raiul fugarilor". Cum a fost surprinsă prietena Elenei Udrea