Antena Meniu Search
x

Carmen Dan, martor în dosarul fișelor medicale false pentru permise auto. S-ar afla printre cei care au obţinut documente semnate de paznici

Fostul ministru de Interne, Carmen Dan, se numără printre şoferii care şi-au reînnoit permisul cu fişe medicale întocmite de paznici şi secretare. Fără să ştie, ea şi-a făcut fişa la clinica din Bucureşti unde cinci oameni au fost arestaţi, cu suspiciunea că falsificau semnăturile medicilor adevăraţi.   

de Redactia Observator

la 06.03.2024, 13:23

Vezi și

Carmen Dan a fost chemată, astăzi, la audieri şi ar avea calitate de martor în acest dosar, potrivit surselor Observator. De altfel, aceasta ar fi cerut să fie amânată audierea, însă nu este exclus să se prezinte astăzi la IPJ Ilfov.

Fostul ministru de Interne ar fi cerut anul trecut o fişă medicală pentru reînnoirea permisului de conducere, o fişă care nu ar fi fost completată de un medic, ci de alţi angajaţi ai clinicii, care nu aveau acest drept. 

De altfel, această clinică ar fi eliberat între 2019 şi 2023 peste 300.000 de fişe medicale false, completate de angajaţi ai clinicii care nu aveau acest drept, cum ar fi paznici şi secretare, potrivit surselor judiciare. Întreaga consultaţie ar fi costat 150 de lei şi ar fi durat mai puţin de 10 minute.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Justitie » Carmen Dan, martor în dosarul fișelor medicale false pentru permise auto. S-ar afla printre cei care au obţinut documente semnate de paznici