Antena Meniu Search
x

Doi ieşeni au fost prinși, după ce au furat peste o tonă de bere cu tomberonul

Doi bărbați din Iași au fost prinși, după ce au furat bere cu tomberonul. Cei doi ar fi pătruns într-un depozit din municipiul Iaşi şi ar fi sustras mai multe baxuri de bere, cauzând un prejudiciu de aproximativ 6.000 de lei.

de Redactia Observator

la 05.08.2021, 20:35

Vezi și

Prejudiciu de 6.000 de lei, după ce doi bărbați din Iași au furat o tonă de bere dintr-un depozit. Cei doi locuiesc lângă depozitul de bere și ar fi obișnuit să sustragă berea cu ajutorul unui tomberon.

Poliţiştii din cadrul Secţiei nr. 4 Poliţie Iaşi, cu sprijinul Serviciului de Acţiuni Speciale Iaşi, au efectuat, miercuri, o percheziţie domiciliară, în municipiul Iaşi, în cadrul unui dosar penal de furt calificat.

Din investigaţiile efectuate până în prezent, s-a constatat faptul că în perioada 31 iulie - 2 august a.c., doi bărbaţi ar fi pătruns într-un depozit din municipiul Iaşi şi ar fi sustras mai multe baxuri de bere, cauzând un prejudiciu de aproximativ 6.000 de lei, potrivit autorităților. 

Cei doi bărbaţi bănuiţi de comiterea faptei au fost conduşi la audieri, iar în baza probatoriului administrat în cauză, aceştia au fost reţinuţi de poliţişti pentru 24 de ore, fiind introduşi în Arestul I.P.J. Iaşi.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Justitie » Doi ieşeni au fost prinși, după ce au furat peste o tonă de bere cu tomberonul