Antena Meniu Search
x

Video Gabriela Szabo, victorie în procesul cu Nicuşor Dan: primarul Capitalei, obligat să o repună în funcţia de director al CSM Bucureşti şi să plătească daune morale

Gabriela Szabo revine la conducerea Clubului Sportiv Municipal din Capitală. Tribunalul Bucureşti i-a dat astăzi câştig de cauză în dosarul deschis după demiterea ei. Magistraţii au stabilit inclusiv daune pe care primarul Nicuşor Dan trebuie să le plătească fostei campioane olimpice.

Andreea Milea
de Andreea Milea

la 23.11.2022, 19:50

Vezi și

Magistraţii Tribunalului Bucureşti au decis că demiterea Gabrielei Szabo a fost una abuzivă şi îl obligă acum pe Nicuşor Dan s-o angajeze pe funcţia de director general al Clubului Sportiv Municipal Bucureşti. În paralel, primarul trebuie să plătească şi daune morale în valoare de 10.000 de lei şi să achite şi cheltuielile de judecată în valoare de 3.500 de lei.

Nicuşor Dan a reclamat-o pe Gabriela Szabo la DNA

Gabriela Szabo a fost demisă din funcţia de director al CSM în această vară după un control dispus de Nicuşor Dan. Primarul susţinea la acea vreme că CSM Bucureşti este un club care nu este administrat corespunzător. Nicuşor Dan a înlăturat-o pe fosta campioană olimpică, dar i-a oferit un alt posta de conducere la o altă instituţie din subordinea Primăriei Capitalei.

Chiar dacă acum Szabo se bucură de victoria obţinută în instanţă, conflictul dintre ea şi Nicuşor Dan nu se va încheia prea curând. Săptămâna aceasta, primarul Capitalei a anunţat că va depune o plângere la DNA pe numele Gabrielei Szabo: o acuză că ar fi încasat ilegal prime în valoare de 200.000 de lei în perioada în care era director la CSM Bucureşti.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Justitie » Gabriela Szabo, victorie în procesul cu Nicuşor Dan: primarul Capitalei, obligat să o repună în funcţia de director al CSM Bucureşti şi să plătească daune morale