Antena Meniu Search
x

Gabriela Szabo a câștigat concursul pentru funcţia de director general al CSM București!

Gabriela Szabo, fost ministru al Tineretului și Sportului, a câștigat prin concurs postul de director general al Clubului Sportiv Municipal București.

Gabriela Szabo, fost ministru al Tineretului și Sportului, a câștigat prin concurs postul de director general al Clubului Sportiv Municipal București, după ce a avut un mandat interimar pe parcursul ultimelor patru luni, scrie Agerpres

La proba de interviu, Gabriela Szabo a obținut 100 de puncte, conform unui centralizator publicat pe site-ul Primăriei Capitalei.

Pe 13 noiembrie, PMB anunța rezultatele probei scrise, în urma căreia Gabriela Szabo a obținut 72,83 puncte, iar Constantin Căliman 31,66 puncte, motiv pentru care acesta din urmă a fost declarat respins.

Constantin Căliman este directorul adjunct al Federației Sportului Școlar și Universitar.

Gabriela Szabo a ocupat interimar, din 3 iulie, postul de director general al CSM București, post care a fost scos la concurs pe 20 octombrie.

Fostul director general interimar al Clubului Sportiv Municipal București Alin Petrache a fost demis pe 7 iunie, când primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a semnat dispoziția pentru încetarea detașării acestuia la CSM București. PMB informa, prin intermediul unui comunicat, că decizia a fost luată ca urmare a intenției lui Petrache de a aloca peste jumătate de milion de euro pentru organizarea evenimentului care marca aniversarea a zece ani de existență a clubului sportiv.

Alin Petrache fusese numit pe 11 octombrie 2016 în funcția de director general interimar.

Numirea a venit în urma expirării perioadei de detașare a lui Bogdan Vasiliu de la Asociația Club Sportiv Metropolitan, unde era angajat ca antrenor de handbal, la conducerea CSM București.

Sursă: Agerpres

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Sport » Gabriela Szabo a câștigat concursul pentru funcţia de director general al CSM București!