Antena Meniu Search
x

Video Interlopii clanului Corduneanu, angajați de un lanț de cazinouri. Se asigurau că oamenii care câștigau la păcănele nu primeau niciun ban

Patronii unui lanţ de cazinouri din România au angajat cei mai temuţi interlopi din ţară ca să le elimine concurenţa, dar şi să-i forţeze pe cei care câştigau să renunţe la premiii. În schimb, le asigurau salariu lunar şi îi recompense, în funcţie de rezultate. Acum, norocul i-a părăsit şi toţi au ajuns la DIICOT. Procurorii îi acuză de violenţe, şantaj şi distrugere.

de Redactia Observator

la 23.11.2022, 20:18

Vezi și

Zeci de interlopi au fost ridicaţi cu noaptea în cap de mascaţi şi aduşi la DIICOT.

Ramona Bolla, procuror-şef: Aceştia au creat o structură de forţă care a fost folosită şi pentru a împiedica anumiţi clienţi să revendice câştigurile însemnate obţinute în localurile administrate de grupare.

În realitate, indivizii furau norocul celor care câştigau în cazinourile fraţilor Sorin şi Mihăiţă Doroftei, din Braşov. Mulţi dintre ei, membrii ai clanurilor Corduneanu, Cămătaru şi Sportivilor, sunt celebri pentru violenţe ieşite din comun. Cu toţii au fost angajaţi ca agenţi de securitate în cazinourile din 19 judeţe şi din Bucureşti.

Suspecţii figurau inclusiv pe statele de plată

Pe acelaşi subiect

Cercetările de până acum arată că marii câştigători nu s-au ales cu nimic. Li s-a spus fie că aparatul s-a stricat şi din acest motiv a generat un câştig aşa mare, fie erau ameninţaţi şi chiar bătuţi dacă revendicau banii. Şi nu erau singurele sarcini ale interlopilor.

Ramona Bolla, procuror-şef: Membrii grupului infracţional organizat au urmărit să împiedice extinderea sălilor de joc concurente pentru a permite dezvoltarea propriei reţele de săli.

Ca într-o adevărată corporaţie, suspecţii figurau inclusiv pe statele de plată. În plus, cine făcea treabă bună, era recompensat, cu excursii în străinătate sau cu maşini scumpe. Procurorii îi cercetează acum pe cei 40 de indivizi din reţea pentru lipsire de libertate, şantaj, distrugere, lovire sau alte violențe și favorizarea făptuitorului.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-aţi donat mobila, hainele sau electrocasnicele pe Facebook?

Observator » Justitie » Interlopii clanului Corduneanu, angajați de un lanț de cazinouri. Se asigurau că oamenii care câștigau la păcănele nu primeau niciun ban