Antena Meniu Search
x

Video Monica Macovei, inculpată după accidentul din stațiunea 2 Mai. După audieri, a fugit prin garaje ca să evite presa

Fostul Ministru de Justiţie, Monica Macovei a fost audiată azi la Judecătoria Constanţa pentru a da explicaţii cu privire la accidentul rutier pe care l-ar fi provocat acum trei luni. Vă reamintim ca în urma accidentului care a avut loc la ieşire din staţiunea 2 Mai din judeţul Constanţa, un motociclist în vârstă de 56 de ani a fost grav rănit. 

Andreea Filip
de Andreea Filip

la 26.01.2023, 14:29

Vezi și

Monica Macovei s-a prezentat, joi dimineața, la Parchetul Curții de Apel Constanța pentru a da explicaţii cu privire la accidentul rutier pe care l-ar fi provocat acum trei luni. Fostul ministru al Justiției a refuzat să facă declarații, iar după audiere, Macovei s-a făcut nevăzută prin garajul din spatele clădirii.

Andreea Filip, reporter Observator: În această dimineață, în jurul orei 9, Monica Macovei a mers la Parchetul Curții de Apel Constanța. A venit pe jos, cu ochelari de culoare închisă, nu a stat de vorbă cu presa, dar nici cu procurorii. Mai puțin de 20 de minute a durat prezența ei aici. A refuzat să facă orice fel de declarație în fața anchetatorilor, care i-au adus la cunoștință calitatea de inculpat, dar și faptul că este cercetată pentru vătămare corporală din culpă. În momentul în care a ajuns, a intrat prin fața instituției, însă la final a reușit să se facă nevăzută prin garajul din spatele acestei clădiri.

Monica Macovei susține că este nevinovată

Accidentul a avut loc pe data de 8 octombrie 2022, la ieșire din stațiunea 2 Mai. Polițiștii care au făcut cercetarea la fața locului au ajuns la concluzia că Monica Macovei ar fi intrat pe contrasens. Aceasta susține în continuare că este nevinovată. Victima, un motociclist de 56 de ani, a ajuns atunci în stare gravă la spital și a avut nevoie de mai multe săptămâni de recuperare și spitalizare. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Justitie » Monica Macovei, inculpată după accidentul din stațiunea 2 Mai. După audieri, a fugit prin garaje ca să evite presa