Antena Meniu Search
x

Video Poliţia a stabilit că Monica Macovei este vinovată de producerea accidentului din 2 Mai. Fostul ministru ar fi intrat cu mașina pe contrasens

Poliţiştii au stabilit că Monica Macovei se face vinovată de producerea accidentului de sâmbătă, din localitatea 2 Mai, în urma căruia un motociclist este acum în stare extrem de gravă la spital. Indiciile strânse la locul accidentului au arătat că, din cauza vitezei, fostul ministru al Justiţiei a pierdut controlul volanului într-o curbă, a intrat pe contrasens și a lovit în plin motociclistul care circula regulamentar.

de Redactia Observator

la 12.10.2022, 14:04

Vezi și

Bărbatul, în vârstă de 56 de ani, a fost operat la spitalul din Constanţa, iar apoi a fost transferat la spitalul Floreasca din Capitală. La scurt timp după teribilul accident, Monica Macovei posta un mesaj pe reţelele de socializare în care declara că este nevinovată.  

Reamintim că un motociclist a fost grav rănit,  sâmbătă după-amiază, de maşina condusă de Monica Macovei, fost ministru al Justiţiei. În drum spre mare, între municipiul Mangalia și localitatea 2 Mai, mașina condusă de Monica Macovei ar fi intrat pe contrasens într-o curbă, lovind în plin motocicleta care circula regulamentar. Imediat după impact, motociclistul în vârstă de 56 de ani, fost angajat în cadrul MAI, a fost transportat la Spitalul din Constanţa şi internat la Terapie Intensivă.

Duminică a fost operat şi adus în stare stabilă. Ulterior, starea i s-a agravat, aşa că a fost decis transferul la Spitalul Floreasca din Capitală. Familia bărbatului nu a fost de acord ca medicii să ofere mai multe detalii despre starea lui de sănătate. 

Monica Macovei susține că nu a intrat pe contrasens

Pe acelaşi subiect

În ziua accidentului, Monica Macovei susţinea că nu este vinovată.

A postat un mesaj pe Facebook în care spunea că nu ar fi pierdut controlul maşinii pentru nicio secundă, ci că motocicleta a intrat pe sensul ei de mers: "Mulțumesc tuturor celor care v-ați gândit la mine. Astăzi am fost parte a unui accident rutier. Încep să îmi revin din starea de șoc. Conducând de la 2 Mai spre Mangalia, pe banda mea și nu pe contrasens, un motociclist a intrat din plin in aripa stângă a mașinii, moment in care airbags s-au declanșat, cauciucul din stânga față s-a spart. Nu am pierdut controlul mașinii nici o secundă. Urmare a spargerii cauciucului din partea stânga față, mașina a mers încet spre stânga, oprindu-se într-un scuar mic, cu vegetație. Sper ca motociclistul sa își revină, de câteva ore încerc sa obțin informații despre starea lui".

Poliţiştii spun, însă, altceva.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Unde preferaţi să vă cazaţi în vacanţă, la hotel sau închiriaţi un apartament?

Observator » Evenimente » Poliţia a stabilit că Monica Macovei este vinovată de producerea accidentului din 2 Mai. Fostul ministru ar fi intrat cu mașina pe contrasens