Antena Meniu Search
x

Tânăr de 20 de ani, jefuit şi părăsit într-o pădure din Târgu Jiu. 3 adolescenţi l-au abandonat după ce l-au ameninţat cu cuţitul şi i-au furat banii

Un tânăr de 20 de ani a fost jefuit şi abandonat de 3 băieţi într-o pădure din apropiere de Târgu Jiu. Cei trei l-au agresat şi ameninţat cu cuţitul pe tânăr, care a reuşit să ajungă pe cont propriu la spital pentru îngrijiri. Adolescenţii au fost arestaţi preventiv pentru 20 de zile, potrivit IPJ Gorj.

de Redactia Observator

la 24.04.2023, 17:20

Tânăr de 20 de ani, jefuit şi părăsit într-o pădure din Târgu Jiu. 3 adolescenţi l-au abandonat după ce l-au ameninţat cu cuţitul şi i-au furat banii
Tânăr de 20 de ani, jefuit şi părăsit într-o pădure din Târgu Jiu. 3 adolescenţi l-au abandonat după ce l-au ameninţat cu cuţitul şi i-au furat banii - Shutterstock

La data de 22 aprilie, ora 20:30, Poliția Municipiului Târgu Jiu a fost sesizată direct de personalul medical, despre faptul că la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului de Urgență Târgu Jiu s-a prezentat o persoană, victima unei agresiuni.

Polițiștii s-au deplasat la fața locului, stabilind că în după amiaza zilei de 22 aprilie, un tânăr de 20 de ani, în timp ce se deplasa pe o stradă din municipiul Târgu Jiu, s-ar fi întalnit cu alți trei tineri, cunoscându-l doar pe unul dintre aceștia.

Tânărul i-ar fi însoțit pe cei 3 într-o zonă împădurită din apropierea de Târgu Jiu

Ajunși acolo, cei trei l-ar fi agresat fizic pe tânărul de 20 de ani și prin amenințarea cu un cuțit, l-ar fi jefuit de suma de 150 de lei și o pereche de cercei din aur, după care l-au abandonat în locația respectivă.

Pe acelaşi subiect

În urma activităților informativ-operative efectuate de polițiștii Biroului de Investigații Criminale, au fost identificați 3 tineri, cu vârste cuprinse între 16 și 17 ani, toți din municipiul Târgu Jiu.

Tinerii, arestaţi preventiv pentru 20 de zile

Polițiștii i-au reținut pentru 24 de ore pe cei trei tineri, bănuiți de săvârșirea infracțiunilor de tâlhărie calificată și lipsire de libertate, iar la data de 23 aprilie, au fost prezentați instanței de judecată, față de aceștia fiind dispusă măsura arestării preventive, pentru 20 de zile.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Când ţineţi post negru, renunţaţi inclusiv la apă?

Observator » Justitie » Tânăr de 20 de ani, jefuit şi părăsit într-o pădure din Târgu Jiu. 3 adolescenţi l-au abandonat după ce l-au ameninţat cu cuţitul şi i-au furat banii