Antena Meniu Search
x

Video Un fost poliţist din Vaslui s-a transformat în hoţ profesionist. Cum a fost prins

Dezamăgit de sistem, un fost poliţist din Vaslui a trecut de partea cealaltă a baricadei şi s-a apucat de... infracţiuni.

de Redactia Observator

la 23.02.2022, 13:47

Vezi și

Tânărul de 24 de ani este considerat deja un hoţ profesionist, având în vedere că a comis nu mai puţin de 10 jafuri la Iaşi. Norocul i s-a terminat ieri, când a încercat să spargă şi o bancă.

Individul reuşea de fiecare dată să-şi ascundă urmele, lăsa extrem de puţine probe în urma sa şi nici imaginile de pe camerele de supraveghere nu le-au fost de folos anchetatorilor. 

Fostul poliţist a început să dea spargeri la sfârşitul anului trecut şi este acuzat acum că, până acum, a făcut 5 furturi calificate în Iaşi şi alte 4 tentative de furt calificat.

De cele mai multe ori spargerile le dădea în zona gării din Iaşi, atât la sediile unor bănci, dar şi la săli de jocuri de noroc sau farmacii. 

La sfârşitul lunii trecute a încercat să dea o spargere la sediul unei bănci, a spart o uşă secundară, a declanşat alarma şi a realizat apoi că mai există încă o uşă de care nu poate să treacă. 

Anchetatorii au pornit pe urmele sale şi a fost identificat şi găsit în cursul zilei de ieri. Anchetatorii au cerut arestarea sa preventivă pentru 30 de zile.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Justitie » Un fost poliţist din Vaslui s-a transformat în hoţ profesionist. Cum a fost prins