Antena Meniu Search
x

Hoț de furaje, lovit în cap cu bâta de paznicul furios al unei ferme, în Vaslui. Rănile i-au fost fatale

Un hoț în vârstă de 39 de ani din Tutova, județul Vaslui, a fost bătut crunt după ce pătruns vineri seara într-o fermă din aceeași localitate, cu intenția de a sustrage furaje. Bărbatul a avut ghinionul de a fi descoperit de un paznic care avea asupra sa o bâtă.

de Redactia Observator

la 12.02.2022, 17:25

bărbat cu o bâtă
Un paznic furios din Vaslui a bătut până la moarte un hoț de furaje, la o fermă - Shutterstock (imagine ilustrativă)

"La data de 11 februarie 2022, ora 19.30, polițiștii Postului de Poliție Tutova, din cadrul Secției 3 Poliție Rurală Bârlad, au fost sesizați de către reprezentantul unei societăți comerciale care deține o fermă agrigolă, un bărbat, de 44 de ani, cu privire la faptul că ar fi surprins, în flagrant, un bărbat care ar fi sustras furaje de la o fermă amplasată în localitatea Tutova, județul Vaslui", a transmis inițial IPJ Vaslui.

Din primele informații se pare că hoțul ar fi încercat să îl amenințe cu un cuțit pe bărbatul care păzea incinta, în încercarea de a scăpa basma curată. Din nefericire, situația s-a agravat rapid. Reprezentantul fermei, înarmat cu o bâtă, l-a bătut pe hoț fără milă. La ora 20.30 acesta a fost adus în stare gravă la Spitalul Bârlad, iar de acolo s-a decis transferarea lui la Spitalul de Neurochirurgie Iași, scrie Vremea Nouă. În UPU a Spitalului de Neurochirurgie starea pacientului s-a agravat și manevrele prompte efectuate de echipa medicală nu au dat rezultate.

Poliția a preluat cazul, pentru a vedea exact ce s-a întâmplat și în ce circumstanțe s-a ajuns la moartea acestui bărbat.

Hoțul din Tutova, lovit puternic cu o bâtă

Diagnosticul stabilit de medici arată că hoțul a primit o bătaie în urma căreia avea puține șanse să scape cu viață: hematom subdural dreapta și epicranian la vertex, fractură la oasele capului, fracturi costale și omoplatul fracturat.

"A fost trimisă o ambulanță B2 din Bârlad care a găsit victima cu un traumatism craniocerebral important dar conștient și coerent. I s-a acordat primul ajutor și a fost transportat la Spitalul Bârlad. În urma investigațiilor s-a hotărât transferul la Spitalul de Neurochirurgie Iași cu o ambulanță C2 cu medic. Din păcate, la sosirea la Iași, pacientul a intrat în stop cardiorespirator în ambulanță. Deși s-au făcut manevre de resuscitare cardiorespiratorii avansate în ambulanță, acesta nu a răspuns la ele. A fost declarat decesul, iar cadavrul a rămas la Spitalul de Neurochirurgie Iași. Cazul a fost preluat de poliție pentru investigații", au transmis reprezentanții SAJ Vaslui.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Hoț de furaje, lovit în cap cu bâta de paznicul furios al unei ferme, în Vaslui. Rănile i-au fost fatale