Antena Meniu Search
x

Prima apariție în public a lui Florin Piersic, la doar câteva ore după ce s-a născut. „Să spunem că ăsta a fost începutul începutului”

După 85 de ani încă au rămas lucruri nespuse din viaţa marelui actor Florin Piersic. Despre părinţii lui, în special despre tatăl lui, Florin Piersic a discutat cu Dan Negru, la Legendele. 

de Redactia Observator

la 20.02.2022, 20:49

Invitat la ”Legendele” cu Dan Negru, Florin Piersic spune că „cel mai bine se potrivește tot ceea ce fac eu cu tine, cuvântul cel mai potrivit e... Povestea”. „Pentru că toate întâmplările mele, tot ce este legat de profesia mea, de viața mea, e o poveste”, spune Piersic.

Iar una dintre poveștile lui Florin Piersic este legată chiar de prima apariție publică, la doar câteva ore după ce s-a născut.

Dan Negru: E prima ta apariție publică. E extraordinară fotografia. E o premieră. Pe mine m-a cutremurat. A apărut în ziarul Glasul Bucovinei la câteva ore după ce tu te-ai născut și este un anunț în care scrie: 

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Pe acelaşi subiect

Florin Piersic: E prima dată când mi se citește asta. Cum ai găsit-o, nu știu. Dar este, cum ai spus și tu, prima mea apariție publică, dacă vrei. Extraordinar.

Dan Negru: Mă gândeam... mai există lucruri nespuse despre Florin? Da! Începutul începutului.

Florin Piersic: Da, să spunem că ăsta a fost începutul începutului, dar nici nu visam vreodată că o să fiu actor. 

Ce a moștenit Florin Piersic de la tatăl lui

Florin Piersic a explicat de ce în anunț se menționa despre tatăl său că este un „sprijinitor”. „Tatăl meu avea o generozitate în el, un fel de a fi, pe toți îi ajuta. Pe prieteni, pe colegi, pe toți pe care îî întâlnea. De la tatăl meu am moștenint... Nu cred că am spus cuiva vreodată du-te mai încolo. Am spus „ce vrei? Dacă pot, te ajut”, a spus Florin Piersic.

Legendele vor fi disponibile în fiecare luni pe Antena Play, https://antenaplay.ro/legendele-cu-dan-negru. De luni până vineri, momente ale interviului vor putea fi urmărite și în cadrul Observatorului de la ora 19.00. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » 'Legende' cu Dan Negru » Prima apariție în public a lui Florin Piersic, la doar câteva ore după ce s-a născut. „Să spunem că ăsta a fost începutul începutului”