Antena Meniu Search
x

Galerie foto 3 tineri au murit, iar alţi 2 au fost grav răniţi, după ce au avut un accident de maşină în drum spre casă. Veneau de la o distracţie în Cardiff

O ieşire în oraş s-a încheiat dramatic pentru cinci tineri din Ţara Galiilor. Maşina în care se aflau a fost implicată într-un cumplit accident în zona St Mellons, din Cardiff.

de Redactia Observator

la 06.03.2023, 10:38

Trei dintre ei au fost găsiţi morţi, iar alţi doi în stare gravă. Descoperirea şocantă vine după ce forțele de ordine au lansat un apel pentru informații despre locul unde se află Sophie Russon, de 20 de ani, Eve Smith, de 21 de ani, și Darcy Ross, de 21 de ani. Fetele au fost văzute ultima dată în Cardiff în primele ore ale zilei de sâmbătă, după ce au călătorit în capitala galeză din orașul Porthcawl.

Au murit în drum spre casă

Cele trei femei, toate din Newport, sudul Țării Galilor, au fost văzute ultima dată în zona Llanedeyrn din Cardiff sâmbătă dimineața, în jurul orei 2.00. Ele făcuseră călătoria într-un Volkswagen Tiguan împreună cu doi bărbați, Rafel Jeanne, în vârstă de 24 de ani, și Shane Loughlin, în vârstă de 32 de ani, ambii din Cardiff, care au fost, de asemenea, dați dispăruți.

Poliția nu a confirmat identitatea celor care au murit, însă ulterior prietenii au postat mesaje pentru cei trei dintre tinerii morţi. Este vorba de Eve Smith, Darcy Ross și Rafel Jeanne.

Un purtător de cuvânt al poliției din Gwent a declarat: „În urma cercetărilor pentru localizarea a cinci persoane care au fost date dispărute, ofițerii au găsit mașina în care au fost văzute ultima dată, în zona St Mellons din Cardiff. Autoturismul VW Tiguan a fost recuperat imediat după miezul nopții de duminică spre luni. Se crede că mașina a fost implicată într-o coliziune rutieră și a ieșit de pe A48. Trei dintre cei care au fost dați dispăruți au fost găsiți decedați, iar doi au fost duși la spital cu răni grave”, potrivit Mediafax.

Purtătorul de cuvânt a adăugat: „Ofițerii specializați sprijină familiile celor implicați, iar cercetările sunt în curs de desfășurare”.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Mapamond » 3 tineri au murit, iar alţi 2 au fost grav răniţi, după ce au avut un accident de maşină în drum spre casă. Veneau de la o distracţie în Cardiff