Antena Meniu Search
x

"A adormit și nu s-a mai trezit niciodată". Și-a găsit fetița de 7 ani moartă în pat, după ce s-a jucat cu un balon primit de ziua ei. Mama din Texas, distrusă

Scenariu devastator, în Texas. O fetiță de șapte ani a murit în mod tragic, după ce aceasta a inhalat accidental heliu dintr-un balon. Mama copilei este devastată și spune că nu se va putea ierta niciodată pentru cadoul mortal care i-a adus sfârșitul mult prea devreme fiicei sale.

de Redactia Observator

la 27.11.2023, 16:21

Și-a găsit fetița de 7 ani moartă în pat, după ce s-a jucat cu un balon primit de ziua ei
Și-a găsit fetița de 7 ani moartă în pat, după ce s-a jucat cu un balon primit de ziua ei. - Tiffany McIntyre

Tiffany McIntyre, din Texas, și-a găsit fetița fără viață în dormitorul ei, cu balonul cu heliu care plutea deasupra capului ei. Zhmira, care avea doar șapte ani, și-a găsit sfârșitul după ce ar fi spart balonul în timp ce se juca și l-a pus deasupra capulul, apoi s-a sufocat cu heliu. Tiffany, în vârstă de 32 de ani, o mamă singură, și sora mai mică a lui Zahmira, Charleigh, în vârstă de șase ani, au rămas devastate de pierderea copilei, potrivit TheSun.

„Charleigh întreabă de sora ei în fiecare zi și spune cât de mult îi este dor de ea. Este sfâșietor. Și de fiecare dată când vede un balon, le spune tuturor că i-a rănit sora. Ea și Zahmira au făcut totul împreună, erau de nedespărțit”, a declarat sfâșiată de durere mama copilei. 

Copila, ucisă de un balon

Ziua care i-a adus copilei sfârșitul părea să fie normală, ca orice alta. Apoi, totul s-a transformat într-un coșmar. Zahmira avea ore online în acea zi. Nu s-a comportat corespunzătoar la una dintre orele de curs, așa că Tiffany și-a trimis fiica în dormitor. 

Pe acelaşi subiect

„I-am spus că trebuie să-și asculte profesorul Zahmira avea ADHD și continua să se ridice de pe scaun și să nu fie atentă. Așa că, după ce s-a terminat lecția, i-am spus să meargă să se întindă în timp ce fac curățenie în casă. Douăzeci de minute mai târziu mi-am dat seama că nu o auzisem pe Zahmira strigându-mă, ceea ce era neobișnuit, așa că m-am dus în dormitor să verific ce face", a povestit Tiffany. 

Tiffany a văzut pătura roz a fiicei sale așezată în jurul ei, iar ea stătea întinsă. Dar, în timp ce se îndrepta spre pat, a văzut că fetița stătea pe spate, cu balonul deasupra capului. Balonul,primit de ziua ei de naștere, fusese legat de stâlpul patului ei

„Am fugit afară țipând după ajutor. Apoi m-am întors înăuntru și am încercat din nou 911, am reușit și am început să o reuscitez eu”, a continuat mama să povestească.

Deși paramedicii au ajuns rapid la fața locului și au dus-o la spital, copila nu a reușit să supraviețuiască. 

„Creierul ei s-a umflat prea mult, încât nu se mai putea întoarce. Au spus că a fost ca și cum a adormit-o și că nu s-a trezit niciodată”, a povestit Tiffany.

Acum Tiffany a rămas doar alături de fetița ei mai mică. Femeia crede că dacă nu ar fi avut-o pe micuță alături, nu ar fi putut să supraviețuiască acestui șoc.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Mapamond » "A adormit și nu s-a mai trezit niciodată". Și-a găsit fetița de 7 ani moartă în pat, după ce s-a jucat cu un balon primit de ziua ei. Mama din Texas, distrusă