Antena Meniu Search
x

Foto "Am fost complet şocată". O fetiţă de 7 ani a fost ucisă de un balon, de ziua ei de naştere. Mama ei a povestit cum a făcut descoperirea înfiorătoare, în casa lor din SUA

O fetiță de 7 ani din Tennessee a fost ucisă de propriile baloane de ziua ei la începutul acestei luni, iar acum mama ei devastată îi avertizează pe alți părinți cu privire la potențialele pericole legate de decorațiunile de sărbătoare, care ar fi trebuit să fie motive de fericire. Pentru familia ei însă, au adus doar clipe de groază. 

de Redactia Observator

la 10.10.2023, 09:13

"Am fost complet şocată". O fetiţă de 7 ani a fost ucisă de propriile baloane de ziua ei de naştere. Mama ei a povestit cum a făcut descoperirea şocantă, în casa lor din SUA
"Am fost complet şocată". O fetiţă de 7 ani a fost ucisă de propriile baloane de ziua ei de naştere. Mama ei a povestit cum a făcut descoperirea şocantă, în casa lor din SUA - Facebook

Micuța Alexandra Hope Kelly spărgea baloane în casa ei din Clinton pe 1 octombrie, când a fost sufocată de balonul mare cu numărul "7" pe care familia ei l-a cumpărat pentru petrecerea ei de ziua ei, a scris mama ei, Channa Kelly, într-o postare pe Facebook duminică. "Asta este obiectul care l-a luat pe copilul meu, a fost balonul pentru ziua ei de naștere", a spus Kelly pentru WAFB, citat de New York Post. "Este greu de înțeles". 

Fiica lui Kelly a împlinit 7 ani pe 27 septembrie. Femeia stătea cu Alexandra în timp ce își spărgea toate baloanele de latex - știind că sunt un pericol de sufocare - la o săptămână după petrecerea ei. Alexandra a întrebat apoi dacă poate să explodeze și balonul din folie "7" de 34 de inci.

Mama şi-a găsit singurul copil mort în casă, pe podeaua sufrageriei

Mama i-a spus fiicei sale că da și a intrat în dormitorul ei "neștiind care sunt pericolele cu ​​acest tip de balon" și a adormit pentru scurt timp, a spus ea. Când s-a trezit, și-a găsit singurul copil cu fața în jos pe podeaua sufrageriei, cu balonul spart şi înfăşurat în jurul capului, a povestit Kelly în postarea tragică.

Ea a spus că a scos balonul, a sunat la 911 și a început imediat manevrele de resuscitare. Personalul de urgență a preluat CPR când a sosit o ambulanță, dar fetița nu a putut fi salvată, a spus Kelly.

"Au muncit neobosit să încerce s-o aducă înapoi, dar încercările lor de a o resuscita au fost fără succes", a spus ea. "Am plâns isteric și am fost complet șocată și neîncrezătoare de ceea ce tocmai se întâmplase, că fiica mea și singurul copil a dispărut de fapt".

Un medic legist efectuează o autopsie pentru a stabili cauza exactă a morții

Nu este clar dacă Alexandra a murit ca urmare a sufocării sau a intoxicației cu heliu. Un medic legist efectuează o autopsie pentru a stabili cauza exactă a morții, iar poliția investighează moartea ei, potrivit mamei îndoliate.

Kelly a spus că își împărtășește povestea pentru ca şi alte persoane să conştientizeze aceste pericole. "Duminică, 1 octombrie, întreaga lume s-a prăbușit în jurul meu pentru că nu eram conștientă de riscul din jurul acestor tipuri de baloane… Sper și mă rog ca [împărtășirea poveștii noastre] să prevină și să salveze viața altor copii", a spus ea. "Nu mi-aș dori ca nimeni altcineva să experimenteze durerea și devastarea pe care le aduce pierderea unui copil". 

Baloanele sunt cauza numărul unu a decesului copiilor prin sufocare din toate produsele pentru copii, conform datelor Comisiei pentru siguranța produselor de consum din SUA. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Mapamond » "Am fost complet şocată". O fetiţă de 7 ani a fost ucisă de un balon, de ziua ei de naştere. Mama ei a povestit cum a făcut descoperirea înfiorătoare, în casa lor din SUA