Antena Meniu Search
x

Video Zbor cu balonul cu aer cald, o experienţă demnă de poveşti în Mureş. Zeci de oameni s-au bucurat de priveliştea inedită: "Sunt ceva absolut fenomenal"

Ce poate fi mai frumos decât un zbor cu balonul cu aer cald? Ei bine, dacă vă întrebaţi unde aţi putea să vă bucuraţi de o astfel de experienţă vă spunem noi - în localitatea Mătrici, din judeţul Mureş, cerul a părut neîncăpător după ce, zeci de balone colorate s-au ridicat în aer. Parada se află deja la a 17-a ediţie şi a reuşit să strângă participanţi chiar şi de peste hotare. 

de Redactia Observator

la 24.09.2023, 10:25

Vezi și

Dis de dimineaţă, pe un câmp deschis din apropierea localităţii Mătrici, 15 baloane cu aer cald au fost lansate în aer, la peste 40 de metri înălţime, într-o cursă spectaculoasă.

Zeci de oameni s-au bucurat de priveliştile fermecătoare

Proprietarii baloanelor cu aer cald şi-au transformat pasiunea pentru zbor într-o afacere profitabilă. Diana s-a inspirat după modelele curselor de baloane din Egipt şi cu bani europeni şi-a achiziţionat şi ea un model asemănător. 

Diana Nohit, participantă: Întotdeauna mi-a plăcut să zbor şi oportunitatea a venit când m-a gândit să-mi deschid propria mea afacere în turism. Cred că baloanele cu aer cald sunt ceva absolut fenomenal.

Evenimentul poate fi un prilej nemaipomenit şi pentru a face o surpriză persoanei iubite.

Organizator: Sunt multe cereri de căsătorie în acele baloane. Deci este un zbor deosebit. Anul trecut au fost 10 cereri în căsătoarie. 

Turistă: Este o surpriză, un cadou pe care mi l-a făcut soţul

Faţă de anii trecuţi, ediţia de anul acesta s-a desfăşurat într-o locaţie nouă pentru că...

Organizator: Baloanele trebuie despărţitre de spectatori, lucru pe care nu puteam să îl facem în Câmpul Cetăţii din cauza locului. Valea a devenit deja prea mică şi trebuia să schimbăm. 

La finalul cursei.. participanţii s-au bucurat de produsele locale şi artizanale din zonă. Cei care nu au ajuns ieri la eveniment, trebuie să ştie că o mai pot face şi astăzi, până la ora 19.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-aţi vaccinat sau urmează să vă vaccinaţi împotriva rujeolei?

Observator » Evenimente » Zbor cu balonul cu aer cald, o experienţă demnă de poveşti în Mureş. Zeci de oameni s-au bucurat de priveliştea inedită: "Sunt ceva absolut fenomenal"