Antena Meniu Search
x

A câștigat 148 de milioane de lire sterline la loto și a plătit datoriile făcute de frate și tată, apoi nu au mai băgat-o în seamă: "Au uitat de unde au plecat"

O femeie din UK a povestit cum un câștig colosal la loto a devenit coșmarul veții sale. Alături de soțul ei, femeia a câștigat 148 de milioane de lire sterline, însă totul s-a schimbat într-o adevărată "tragedie", iar propria familie s-a întors împotriva ei. 

de Redactia Observator

la 15.01.2024, 11:58

A câștigat 148 de milioane de lire sterline la loto și a plătit datoriile făcute de frate și tată, apoi nu au mai băgat-o în seamă
A câștigat 148 de milioane de lire sterline la loto și a plătit datoriile făcute de frate și tată, apoi nu au mai băgat-o în seamă - Profimedia

Gillian Bayford a câștigat suma uriașă împreună cu soțul ei de atunci, Adrian Bayford, în 2012, dar lucrurile s-au înrăutățit curând. Cei doi au divorțat la doar 15 luni după ce femeia a fost anunțată câștigătoare. Apoi, după căsnicie, și relația ei cu familia s-a deteriorat. În ciuda faptului că femeia le-a oferit bani rudelor sale și că le-a plătit acestora mai multe datorii, ei au încetat la scurt timp să-i mai vorbească, potrivit The Sun.

Ea a spus că tatăl ei a încercat să preia controlul asupra banilor câștigați și a încercat în mod repetat să pretindă că o parte din sumă i se cuvine. 

Și-a ajutat rudele să scape de datorii, apoi nu au mai băgat-o în seamă

„Este supărător și crud. Banii trebuiau să-i facă pe toți fericiți. Dar i-a făcut lacomi. Ei (familia mea) au uitat de unde au plecat”, a declarat femeia. 

Pe acelaşi subiect

Gillian Bayford, care locuia în Haverhill, Suffolk, la momentul în care a câștigat marele premiu, a spus că și-a ajutat imediat tatăl și fratele plătindu-le datoriile de 700.000 de lire sterline, care s-au acumulat după o serie de afaceri eșuate. 

Ea i-a dat apoi tatălui și mamei ei Brenda, în vârstă de 66 de ani, care locuiau într-o rulotă la acea vreme, mai mulți bani pentru a putea cumpăra un apartament în Carnoustie, pe coasta de est a Scoției. Dar femeia a spus că doar nouă luni mai târziu familia ei a considerat că nu a fost suficient și au început să ceară din nou bani. 

Ea a fost de acord și i-a dat fratelui ei 800.000 de lire sterline pentru o nouă afacere cu un loc de joacă, dar spune că apoi a încetat să mai vorbească cu ea și chiar s-a căsătorit în secret. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 5 voturi
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Mapamond » A câștigat 148 de milioane de lire sterline la loto și a plătit datoriile făcute de frate și tată, apoi nu au mai băgat-o în seamă: "Au uitat de unde au plecat"