Antena Meniu Search
x

Video "A coborât din maşină, s-a apropiat de cadavru". O româncă a spulberat o familie de turişti italieni. Copilaşul de 2 ani, tatăl şi bunica nu au avut nicio şansă

Un oraş din Italia este în stare de şoc după un accident înfiorător provocat de o româncă. Femeia a spulberat o familie aflată în vacanţă, care mergea pe trotuar. Un copil de doi ani, tatăl şi bunica lui au murit pe loc. Mama şi bunicul au supravieţuit, dar sunt în stare gravă la spital. 

de Redactia Observator

la 10.07.2023, 21:18

Vezi și

În imagini puteţi vedea sunt secundele dinaintea tragediei care s-a petrecut în Santo Stefano di Cadore, o staţiune montană din regiunea Veneto. Maşina care mergea cu peste 70 de kilometri pe oră a urcat pe trotuar şi a lovit o familie de italieni.

Familie de italieni, decimată de o româncă

Chiar şi salvatorii, care au văzut multe în cariera lor, au fost zguduiţi când au găsit trupul copilului de doi ani, între bunica şi tatăl lui, morţi cu toţii. "O scenă foarte emoţionantă. Un copil atât de mic. Nu mi s-a întâmplat niciodată, în toată cariera mea", povesteşte unul dintre ei. "Nu am cuvinte. Suntem zguduiţi din cauza a ceea ce a păţit familia aceasta. Îmi pare atât de rău, au venit în vacanţă în regiunea noastră şi au avut parte de o tragedie!", spune altcineva.

Maşina era condusă de o tânără de 31 de ani cu origini române. Angelika Hutter a emigrat cu familia în Germania, când era mică. De câteva luni, plecase de acasă şi trăia în automobilul ei. După accident, nu a părut impresionată, îşi amintesc martorii. "A coborât din maşină, s-a apropiat de cadavrul bietei doamne. Am tras-o de acolo şi am ţinut-o lângă casa de aici, pe scări. Acolo a stat până la final. Nu spunea nimic!", spune un martor.

Cu câteva ore înainte, un localnic a remarcat-o din cauza comportamentului ei ciudat. "A făcut o scenă. Era în apropierea fântânii şi urla. Apoi a plecat", îşi aminteşte acesta. 

Analizele au arătat că românca nu consumase substanţe interzise. Avocatul ei susţine că nu îşi aminteşte nimic despre accident şi că vorbeşte doar despre un abis. Şoferiţa nu a fost interogată - deocamdată este internată într-un un spital de psihiatrie. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Mapamond » "A coborât din maşină, s-a apropiat de cadavru". O româncă a spulberat o familie de turişti italieni. Copilaşul de 2 ani, tatăl şi bunica nu au avut nicio şansă