Antena Meniu Search
x

A murit în brațele mamei, în timp ce era alăptat, în Italia. Medicii cred că bebelușul a fost răpus de căldura extremă

Caz cumplit în Italia. Un bebeluș s-a stins în brațele mamei sale, în timp ce era alăptat, într-o piață din Sardinia. Medicii încearcă acum să stabilească dacă micuțul a murit din cauza insolației, sau a unor probleme congenitale.

de Redactia Observator

la 25.07.2023, 16:51

A murit în brațele mamei, în timp ce era alăptat, în Italia. Medicii cred că bebelușul a fost răpus de căldura extremă
A murit în brațele mamei, în timp ce era alăptat, în Italia. Medicii cred că bebelușul a fost răpus de căldura extremă - Shutterstock

Părinții lui Roberto, Andrea Melis și Loredana, și bunicii micuțului au decis să ia aer curat și să iasă la o plimbare, la ora 22:30. În timp ce era alăptat de mama lui, Roberto a căzut brusc inconștient. Medicii au ajuns imediat la fața locului însă nu au mai putut face nimic pentru a-l salva, relatează Mirror.

Medicii cred că de vină ar fi căldura extremă

Medicii vor stabili dacă bebelușul a murit din cauza unei insolații sau dacă cauza morții a fost o problemă de sănătate congenitală.

O mare parte din sudul Europei este în prezent cuprinsă de un val de căldură record și având în vedere că temperaturile au depășit 44 de grade Celsius în acea zi, medicii cred că temperaturile ridicate ar putea fi de vină pentru moartea lui Roberto. Bebelușii foarte mici sunt adesea incapabili să-și regleze temperatura corpului ca adulții și sunt mai sensibili la temperaturile extreme sau mult prea ridicate.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Când ţineţi post negru, renunţaţi inclusiv la apă?

Observator » Mapamond » A murit în brațele mamei, în timp ce era alăptat, în Italia. Medicii cred că bebelușul a fost răpus de căldura extremă