Antena Meniu Search
x

A murit la 46 de ani, la câteva ore după ce și-a condus tatăl pe ultimul drum. Bărbatul s-a stins pe un drum din UK, după ce s-a urcat în mașina pe care vărul lui o conducea beat

Cutremurător! Un bărbat de 46 de ani a murit într-un accident grav de mașină, la doar câteva ore după ce a participat la înmormântarea tatălui său. Vărul său se afla la volanul mașinii. Era beat și sub influența drogurilor și a pierdut controlul volanului.

de Redactia Observator

la 12.04.2023, 21:36

Dean Heaven, în vârstă de 46 de ani, și-a găsit sfârșitul într-un morman de fiare. A murit în mașina vărului său, la doar câteva ore după ce și-a îngropat tatăl. S-a lăsat în voia destinului și s-a urcat în mașină cu vărul său, Michael Stock, în vârstă de 54 de ani, care era beat și sub influența drogurilor. Drumul lui a fost mai scurt decât credea. Michael a pierdut controlul volanului și a intrat în mai multe mașini parcate pe marginea drumului, potrivit Mirror.

A murit la câteva ore după ce și-a îngropat tatăl

Dean a suferit răni mortale la cap, iar vărul său a fost, de asemenea, rănit grav, petrecând trei luni în spital. Pentru inconștiența sa, Michael a fost condamnat la doi ani și opt luni. Remușările îl bântuie și acum. A spus că și-ar fi dorit ca el să fie ucis și nu vărul lui, pe care îl considera un frate. 

Accidentul fatal a avut loc  pe 1 mai 2021, la ora 12:40, pe Graiglwyd Road din Townhill, Swansea. Achetatorii au reușit să refacă filmul accidentului pe baza camerelor de supraveghere din zonă. Michael avea viteză foarte mare, iar un viraj la dreapta a fost suficient pentru a-și ucide vărul. 

Pe acelaşi subiect

Dean a fost aruncat la trei metri de mașină, din cauza impactului atât de puternic. Poliția și paramedicii au ajuns în curând la fața locului, dar Dean a suferit fracturi grave la cap și coaste și a fost declarat decedat imediat după ora 1:00 dimineața. Michael avea 117 mg de alcool în 100 ml de sânge, limita legală fiind de 80 mg, și, de asemenea, a ieșit pozitiv la droguri.

Într-un interviu, Michael a declarat că nu-și aduce aminte ziua accidentului și nici de zilele  premergătoare acestuia. Le-a spus polițiștilor că el și vărul lor crescuseră întreună pe pe aceeași stradă și erau „ca frații”.

Fiica bărbatului, sfâșiată de durere

Dean a lăsat doar durere în urmă. Fiica lui, Jade, a fost distrusă de pierderea lui. Ea a spus că tatăl ei a fost „prima ei dragoste, cel mai bun prieten și persoana care m-a făcut să zâmbesc” , atunci când era tristă.

A spus în fața judecătorului că pierderea tatălui ei este ca un coșmar din care nu poate să se trezească. Cu lacrimi în ochi, le-a spus celor din sala de judecată că tatăl ei avea să lipsească de la toate momentele importante pe care o fată le va avea în viața ei.

Michael a pledat vinovat pentru că a provocat moartea prin conducere periculoasă. Avocatul care l-a apărat a spus că Michael „nu vrea să se mai urce niciodată la volan și să-și amintească ce i-a făcut iubitului său prieten și văr Dean”.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Mapamond » A murit la 46 de ani, la câteva ore după ce și-a condus tatăl pe ultimul drum. Bărbatul s-a stins pe un drum din UK, după ce s-a urcat în mașina pe care vărul lui o conducea beat