Antena Meniu Search
x

A murit pe masa de operație, în timp ce soțul îi făcea o interveție estetică. Mama din SUA iubea faptul că e soție de estetician: "Vrem răspunsuri"

Caz șocant în SUA. Un chirurg plastician este cercetat de poliție, după ce soția sa a murit pe masa lui de operație.

de Redactia Observator

la 09.12.2023, 15:49

A murit pe masa de operație, în timp ce soțul îi făcea o interveție estetică. Mama din SUA iubea faptul că e soție de estician
A murit pe masa de operație, în timp ce soțul îi făcea o interveție estetică. Mama din SUA iubea faptul că e soție de estician - Instagram / restoreplasticsurgery

Mama a trei copii, Hillary Brown, în vârstă de 33 de ani, a intrat într-o operație pe care soțul ei, doctorul Ben Brown, în vârstă de 40 de ani, a efectuat-o pe 21 noiembrie la clinica sa din Florida. Femeia a intrat în stop cardian și săptămână mai târziu, mama iubitoare de chirurgie plastică a intrat în moarte cerebrală. Medicii au decis să o deconecteze de la aparte, asta pentru că femeia nu mai avea nicio șansă la viață, potrivit The Sun.

Doctorul Ben Brown este acum investigat după moartea soției sale, însă neagă faptul că ar avea vreo legătură nu moartea femeii. Nu este clar ce fel de operație avea femeia în acel moment. Cauza morții lui Hillary nu a fost încă stabilită și așteaptă rezultatele autopsiei, care ar putea dura câteva luni. Părinții femeii sunt devastați și vor răspunsuri care să justifice moartea ei. 

A murit pe masa de operație a soțului

„Vrem răspunsuri. Nu ni s-au dat răspunsuri. Dacă este o greșeală, a fost o greșeală, dar nu o aduce pe fiica mea înapoi, știi. Nu vreau banii lui. Nu vreau nimic. Tot ce vreau este un răspuns pentru că cred că îi datorăm asta fiicei mele", a declarat devastat tatăl femeii.

Pe acelaşi subiect

Mai mult, tatăl femeii a susținut că fiica lui a fost nefericită în căsnicia ei, dar nu a putut niciodată să plece.

„Nu a vrut să tragă copiii prin așa ceva pentru că avea foarte multă grijă de ei”, a spus el.

Cu toate acestea, el a spus că fiicei lui i-a plăcut să fie căsătorită cu un chirurg plastician premiat, care i-a putut efectua orice intervenție chirurgicală oricând vrea.

„Era superbă. Îi tot spuneam: „De ce faci asta?” îşi aminti el.

Într-o postare pe rețelele de socializare scrisă pe 24 noiembrie, în timp ce soția sa era încă în comă, doctorul, soțul ei, a scris: „Avem nevoie de rugăciuni pentru un miracol. Hillary a avut un stop cardiac marți după-amiază. Hillary Ellington Brown ești sufletul meu pereche, lumea mea, totul. Te rog intoarce-te. Vă rog!"

Cuplul era căsătorit de doi ani

Cuplul era căsătorit de doi ani, iar Hillary avea trei copii mici, cu vârste cuprinse între 4 și 8 ani, dintr-o căsătorie anterioară.

Familia doctorului Brown a lansat o declarație săptămâna aceasta în care condamnă acuzațiile împotriva lui și afirmă: „durerea și șocul lui profund sunt agravate doar de multe neadevăruri care circulă online și în mass-media”.

„Ben este complet devastat de pierderea bruscă a soției sale iubitoare Hillary și încearcă cu disperare să înțeleagă cum să trăiască o zi, nu contează o viață întreagă fără ea lângă el”, a adăugat el.

Operația pe care o făcea asupra ei a fost descrisă ca fiind „minoră și de rutină”, iar declarația susținea că toate protocoalele medicale adecvate au fost respectate și personal instruit a fost la fața locului.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Mapamond » A murit pe masa de operație, în timp ce soțul îi făcea o interveție estetică. Mama din SUA iubea faptul că e soție de estetician: "Vrem răspunsuri"