Antena Meniu Search
x

"Toată lumea are inima frântă". O tânără mămică din Anglia a murit în somn, chiar înainte de primul Crăciun al fiice ei

Moarte tragică pentru o mamă din Marea Britanie chiar înainte de sărbătorile de iarnă, în urma ei rămânâne o fetiță de doar 5 luni care urmează să-și petreacă acum primul Crăciun fără cea care i-a dat viață. Caitlin Faulder, de doar 20 de ani, a fost găsită moartă în patul ei în urmă cu câteva zile, medicii fiind de părere că această tragedie poate fi pusă pe seama unui infarct, transmite Mirror.

de Adrian Popovici

la 23.11.2023, 15:43

Caitlin Faulder, tânăra care a murit în somn, alături de fiica ei, Poppy
O tânără mamă de 20 de ani din UK, care plănuia primul Crăciun al bebelușului ei de cinci luni, moartă în somn - Familia Faulder

Caitlin Faulder, dintr-un orășel englez, locuia cu mama și tatăl ei, Kellie și John Faulder, și fiica ei, Poppy, în vârstă de cinci luni, când a fost găsită fără suflare în patul ei la primele ore ale zilei de duminică, 19 noiembrie.

Sora ei mai mică, Charlotte Faulder, în vârstă de 19 ani, a spus că toată familia și prietenii ei sunt devastați de moartea lui Caitlin. "Era atât de tânără", a spus Charlotte, "și a lăsat în urmă un copil de cinci luni. Toată lumea are inima sfâşiată." Sora mai mică le-a spus jurnaliștilor de mai multe luni, tânăra mămică se plângea de "dureri de inimă".

Tânăra mămică, care aștepta cu nerăbdare Crăciunul și, de asemenea, să se întoarcă la muncă la cafeneaua la care lucra făcuse o serie de  teste medicale. "Când era însărcinată a făcut un ECG, care a arătat o anomalie, dar nu au crezut că este ceva de care să ne facem griji", a spus Charlotte.

"Trebuia să facă o ecografie când Poppy avea șase săptămâni, dar nu ne-au mai spus nimic". Când a mers la medici, îi tot spuneau că "totul este normal, totul este bine, tensiunea arterială este bună". Sâmbătă seară, era absolut bine - dansa și se bucura să fie cu fiica ei.

Pe acelaşi subiect

"Ea era sufletul petrecerii. Dansa în fiecare zi - îi plăcea Ed Sheeran și toate felurile de muzică, în special muzica de Crăciun. Urma să își instaleze bradul de Crăciun săptămâna aceasta și deja cumpărase cadourile de Crăciun pentru fiica ei și le împachetase."

Tragedia a lovit chiar înainte de Crăciun

Familia a lansat o pagină GoFundMe, pe care Charlotte spune: "Duminică, 19 noiembrie, iubita mea soră, Caitlin Faulder, a murit din păcate în primele ore ale somnului. Avea doar 20 de ani și era o mamă minunată pentru fiica ei de 5 luni, Poppy. Cerem doar un pic de ajutor pentru înmormântarea ei, deoarece a fost un mare șoc și am aprecia foarte mult ajutorul. Vă mulțumim foarte mult, va fi mereu în inimile noastre."

Charlotte a spus că speră să poată strânge 4.000 de lire sterline pentru a-i oferi lui Caitlin "cel mai bun rămas bun" și pentru "ceva în memoria ei pentru Poppy". Ea a spus: "Caitlin nu avea prea mulți bani, dar fiecare bănuț pe care îl avea ăl cheltuia pentru fiica ei."

Charlotte și restul familiei au început să discute despre aranjamentele funerare pentru tânăra mămică, deși nu pot face planuri detaliate până când nu se va efectua autopsia. "Caitlin a vrut să fie incinerată, dar că ne gândim să îi punem o piatră funerară în cimitirul din Hessle."

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Mapamond » "Toată lumea are inima frântă". O tânără mămică din Anglia a murit în somn, chiar înainte de primul Crăciun al fiice ei