Antena Meniu Search
x

Un influencer a plătit aproape 175.000 $ pentru "cea mai dureroasă operație posibilă". Prin ce a trecut pentru a crește cu 15 centimetri

Un columbian a cheltuit 175.000 de dolari pentru a se supune la "cea mai dureroasă operație posibilă", pentru a "crește" peste în înălțime. Yeferson Cossio, un influencer în vârstă de 29 de ani, a dezvăluit că a suferit o operație pentru a fi mai înalt cu încă 15 centimetri, ajungând astfel la 1,80 metri, conform NY Post.

de Redactia Observator

la 07.12.2023, 16:39

Un columbian a cheltuit 175.000 de dolari pentru a se supune la "cea mai dureroasă operație posibilă", pentru a "crește" peste în înălțime. Yeferson Cossio, un influencer în vârstă de 29 de ani, a dezvăluit că a suferit o operație pentru a fi mai înalt cu încă 15 centimetri, ajungând astfel la 1,80 metri, conform NY Post.

"Nu sunt un pitic și nici cel mai înalt", a spus Cossio în limba spaniolă într-o înregistrare video postată pe Instagram.

"Da, picioarele mele sunt drăguțe, dar le urăsc... Sunt nemulțumit de mine însumi, ca aproape toate ființele umane, de unele părți ale corpului meu și am câteva sute de milioane de pesos pe care le pot folosi aici pentru a le schimba", mai adăugat acesta.

Cossio, care se mândrește cu peste 28 de milioane de urmăritori pe Instagram și TikTok, estimează că a cheltuit între 200 și 700 de milioane de pesos columbieni pentru tratament, o sumă care este echivalentul a aproximativ 50.000 și 175.000 de dolari.

Pe acelaşi subiect

Operația dureroasă prin care a trecut bărbatul de bunăvoie

Intervenția chirurgicală chinuitoare și intensă presupune ruperea oaselor pacientului, introducerea unei tije metalice și utilizarea unui dispozitiv extern pentru a prelungi încet spațiul dintre bucățile de os de mai multe ori pe zi.

"Pe măsură ce spațiul dintre capetele osului se deschide, organismul continuă să producă țesut nou în acest spațiu până când este generată lungimea de os dorită", explică specialiștii spitalului la care a apelat bărbatul.

De obicei, specialiștii separă oasele cu un milimetru pe zi - ceea ce înseamnă că Cossio a trecut prin acest proces dureros timp de 152 de zile, adică 6 luni, înainte de a crește cu aproximativ 15 centimetri și ajunge la noua sa statură de 1,80 metri.

După ce pacienții care trec prin aceste proceduri ating înălțimea dorită, ei trebuie să treacă și prin câteva luni de terapie fizică pentru a se putea obișnui să meagă pe noile picioare. În fața urmăritorilor săi, Cossio a recunoscut că a recurs la această procedură extrem de dureroasă doar din considerente estetice.

"În urmă cu doi ani, am avut o problemă cu picioarele mele despre care nu vreau să vorbesc pentru că este foarte personală... Dar a fost unul dintre motivele care a avut cel mai mare impact asupra deciziei de a-mi lungi picioarele", a spus Cossio.

El a enumerat conspirațiile din jurul misterioaselor sale probleme la picioare, inclusiv aceea că un traficant de droguri i le-a rupt grav după ce a aflat că Cossio a avut o relație cu iubita sa, dar nu a dezvăluit adevăratul motiv pentru care a recurs la o operație costisitoare și dureroasă.

Într-un videoclip de pe Instagram, chirurgul lui Cossio l-a asigurat pe influencer că acesta va putea să se întoarcă la viața sa normală după vindecarea operației, inclusiv să meargă, să facă exerciții fizice sau să sară.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Mapamond » Un influencer a plătit aproape 175.000 $ pentru "cea mai dureroasă operație posibilă". Prin ce a trecut pentru a crește cu 15 centimetri