Antena Meniu Search
x

Foto A plătit cu viaţa o operaţie estetică. Tânără din Brazilia, moartă la doar 17 ani, după ce a suferit o embolie pulmonară în timpul procedurii: "Absenţa ei va lăsa un gol"

O tânără de doar 17 ani din Brazilia a plătit cu viaţa pentru o operaţie estetică. Fata a murit după ce intervenţia a mers prost, lăsând-o cu un cheag de sânge în plămâni. Familia ei nu a dezvăluit despre ce procedură a fost însă vorba, dar cauza morţii a fost embolia pulmonară.      

de Redactia Observator

la 10.09.2023, 10:24

A plătit cu viaţa o operaţie estetică. Tânără din Brazilia, moartă la doar 17 ani, după ce a suferit o embolie pulmonară în timpul procedurii: "Absenţa ei va lăsa un gol"
A plătit cu viaţa o operaţie estetică. Tânără din Brazilia, moartă la doar 17 ani, după ce a suferit o embolie pulmonară în timpul procedurii: "Absenţa ei va lăsa un gol" - Newsflash

Maythe Rudek Garcia avea doar 17 ani când a optat să fie supusă procedurii tragică care a costat-o ​​viața. Familia adolescentei nu a dezvăluit natura operației - dar aceasta a suferit o embolie pulmonară.

Maythe a ajuns la spital în stare critică după ce a fost transportată de urgență de la clinica de cosmetică cu ambulanța. În ciuda eforturilor medicilor, nu a mai putut fi salvată. Legea din Brazilia prevede că adolescenții sub 18 ani au nevoie de consimțământul părinților înainte de a intra sub cuțit.

Populară şi iubită de toţi, "va lăsa un gol care nu va fi umplut niciodată"

Tânăra era populară şi iubită de comunitatea în care trăia, fiind fiica unui om de afaceri cunoscut. Mama ei a fost cândva candidată pentru a fi primarul unui oraş din sudul Braziliei.

"A mers la o procedură estetică și operația a ajuns să meargă prost. A avut o embolie pulmonară, a ajuns să moară. Familia nu a dezvăluit care a fost procedura", a spus o prietenă de familie pentru presa locală, citată de The Sun

"Maythe a fost întotdeauna plăcută și iubită de toată lumea. Întotdeauna îngrijorată să-i ajute pe alții și să facă bine. Absența ei va lăsa un gol care nu va fi umplut niciodată. Ceea ce va alina durerea dorului pe care toată lumea o va simți pentru ea vor fi momentele petrecute cu ea", a declarat un alt prieten de familie. 

Tânăra a fost înmormântată pe 6 septembrie. Mesajul colegiului unde a studiat

A fost înmormântată pe 6 septembrie la Cimitirul Serrinha din Contenda. Colegiul unde a studiat și-a exprimat condoleanțe.

"Cu profundă tristețe anunţăm moartea lui Maythe Rudek Garcia, fosta noastră elevă. Inimile noastre sunt pline de durere în acest moment dificil. Vrem să exprimăm cele mai profunde condoleanțe familiei și prietenilor lui Maythe. Ea a lăsat o amprentă asupra comunității noastre școlare și va fi amintită cu drag. Fie ca lumina ei să continue să strălucească în amintirile noastre. Odihnește-te în pace", a fost mesajul reprezentanţilor colegiului. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi găsit produse alterate printre cumpărăturile pentru 1 Mai?

Observator » Mapamond » A plătit cu viaţa o operaţie estetică. Tânără din Brazilia, moartă la doar 17 ani, după ce a suferit o embolie pulmonară în timpul procedurii: "Absenţa ei va lăsa un gol"