Antena Meniu Search
x

Foto „A plecat așa cum a trăit întotdeauna. O fantasmă. Singur” Un jurnalist găsit mort în casă după 7 luni. Cadavrul lui Pier Attilio Trivulzio era mumificat

Veste de-a dreptul tulburătoare. Un jurnalist a fost găsit mort în casă după 7 luni de zile. Cadavrul lui Pier Attilio Trivulzio, un reporter milanez pensionar în vârstă de 83 de ani, a fost descoperit mumificat într-o casă din cartierul Sant'Agabio din Novara, Piedmont.

de Monica Palade

la 19.03.2023, 22:20

Trupul său se afla pe podea de cel puțin șapte luni, informează Fanpage.it. Decesul, survenit din cauze naturale, arată primele date și ar data din luna august. Din vara trecută, nimeni nu observase dispariția lui Trivulzio, care nu avea copii sau rude apropiate și se mutase la Novara abia după pensionare.

Găsit mort după 7 luni 

Alarma a fost dată de un alt jurnalist lombard, Marco Pirola, care, neavând vești de la el de ceva vreme, a avertizat poliția și a publicat o postare pe rețelele de socializare pentru a raporta dispariția lui, fără a obține însă niciun răspuns. Trivulzio, născut în 1940, cunoscut de toți drept „Pat”, era un mare pasionat de mașini și a fost jurnalist de Formula 1: colaborase în trecut cu L'Espresso, La Notte, Il Giorno și l'Ansa, în principal care se ocupau de motoare.

„A plecat așa cum a trăit întotdeauna. O fantasmă. Singur. Așa cum fusese existența lui, care ani de zile s-a intersectat cu a mea. Mă așteptam la asta. Ne așteptam la asta. Dar doare", a scris Pirola pe Facebook, povestind că fostul său coleg „căuta mereu cu disperare bani. Uneori dormea pe băncile unui parc public sau la gară. „Ca să fie la știri” șoptea roșindu-se puțin. Și noi, și el știam care este adevărul pe care nu voia să-l spună. Era mult mai în vârstă decât toți și fusese adoptat de redacție, de editor și de mine. Într-o zi, deja bătrân, el apăruse în biroul meu cu o pungă de plastic. "Tot ce mi-a rămas din viață este în ea". Nu glumea. Era disperat, dar își păstra demnitatea absolută".

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Mapamond » „A plecat așa cum a trăit întotdeauna. O fantasmă. Singur” Un jurnalist găsit mort în casă după 7 luni. Cadavrul lui Pier Attilio Trivulzio era mumificat