Antena Meniu Search
x

Video "A turat motorul, apoi s-a dezlănțuit iadul". O mamă și fetița ei, ucise în drum spre grădiniță. Au fost spulberate de un Audi care "se întrecea" cu un BMW, în Leeds

O tânără în vârstă de 27 de ani și fetița ei de doar 4 anișori și-au găsit sfârșitul într-un cumplit accident, luni dimineață. Potrivit BBC News, cele două se aflau pe trotuar și mergeau spre grădiniță când au fost spulberate de un Audi TTRS. Nenorocirea a avut loc pe Scott Hall Road din Leedes, în Marea Britanie, iar martorii spun că bolidul se întrecea cu un BMW , în momentul producerii tragediei. 

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 18.01.2023, 12:54

O mamă și fiica ei de 4 ani au murit într-un accident de groază, în timp ce mergeau spre grădiniță. Un Audi TTRS Roadster alb a ieșit de pe carosabil și le-a spulberat. Potrivit martorilor, citați de Daily Mail, șoferul făcea întrecere cu un BMW. 

West Yorkshire Police a transmis, prin intermediul unui comunicat, că cele două victime sunt 

Justyne Hulboj, în vârstă de 27 de ani, și fetița ei Lena Czepczor, de 4 ani. Cele două au fost ucise în timp ce mergeau pe trotuar, cu doar câteva clipe înainte ca un Audi TTRS alb, de 58.000 de lire sterline, să se înfigă în peretele unui dealer auto Jaguar din Leeds.

Tânăra mamă a fost aruncată în curtea unei reprezentanțe auto

Pe acelaşi subiect

Martorii susțin că șoferul și-ar fi ambalat puternic motorul, cu puțin timp înainte de accident. Impactul a fost atât de puternic, încât tânăra mamă a fost aruncată de pe trotuar în curtea reprezentanței Jaguar. Acolo a fost găsit trupul inert al femeii. 

"Am auzit Audi TT turându-și motorul la culoarea roșie a semaforului. Apoi a zburat pe drum și s-a dezlănțuit iadul", a declarat unul dintre angajații dealer-ului auto. 

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Un polițist care a intervenit la locul accidentului le-a spus martorilor șocați că a fost cel mai grav incident pe care l-a văzut vreodată. 

Trei persoane arestate, după acidentul mortal din Leeds

În urma tragediei de pe Scott Hall Road, Leeds, doi tineri, în vârstă de 26 și 34 de ani, au fost arestați sub suspiciunea a două infracțiuni de ucidere prin conducere periculoasă și rămân în arest. De asemenea, o femeie de 65 de ani a fost arestată, fiind suspectată că a ajutat un infractor. Ulterior, poliția a confirmat că a fost eliberată pe cauțiune.

Șoferul din Audi vinovat de producerea accidentului a fost transportat la spital și este tratat pentru răni grave, dar care nu îi pun viața în pericol.

"Gândurile și rugăciunile noastre sunt la toți cei afectați de acest incident oribil", au transmis reprezentanții Vertu Leeds Jaguar Land Rover.

Inspectorul detectiv Paul Conroy, din echipa de anchetă, a declarat: "Acesta este un incident absolut tragic și lucrăm pentru a sprijini familia femeii și a copilului. Am vorbit deja cu un număr de martori, dar vreme să ascultăm pe oricine care a asistat la accident sau la evenimentele care au condus la acesta". De asemenea, polițiștii au făcut un apel către șoferii care se aflau în zonă, în momentul producerii tragediei, să verifice filmările camerelor de bord.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Veţi participa la Slujba de Înviere?

Observator » Mapamond » "A turat motorul, apoi s-a dezlănțuit iadul". O mamă și fetița ei, ucise în drum spre grădiniță. Au fost spulberate de un Audi care "se întrecea" cu un BMW, în Leeds