Antena Meniu Search
x

A ucis o mamă cu 60 de lovituri de cuţit, apoi i-a trimis un mesaj înfiorător soţului: "Toată familia ta urmează". Poliţia din New York nu dă de el

Bărbatul suspectat că a ucis o mamă şi i-a dezmembrat cadavrul pentru a-l îndesa într-un geamantan i-a lăsat un mesaj înfiorător soţului acesteia, în care îl avertizează că urmează şi el şi toată familia, spune poliţia.

Larisa Andreescu
de Larisa Andreescu

la 19.04.2022, 14:00

Rămășițele lui Orsolya Gaal, în vârstă de 51 de ani, au fost descoperite de Glenn Van Nostrand, un bărbat care îşi scosese câinele la plimbare în Queens, New York, sâmbătă.

Medicii legiști au dezvăluit că mama a doi copii a fost înjunghiată de peste 60 de ori în atacul oribil care a dus la moartea ei, relatează Mirror. Polițiștii care investighează acum verifică camerele de supraveghere, după ce au descoperit momentul în care o persoană misterioasă târa geanta în care s-ar fi aflat trupul Orsolyei, pe stradă.

Întreaga familie a victimei, ameninţată cu moartea

Potrivit rapoartelor, cauza morții a fost concluzionată ca fiind o plagă înjunghiată la nivelul gâtului. De asemenea, poliția ar fi găsit răni de cuțit pe mâini și în interiorul degetelor, precum și alte plăgi înjunghiate la nivelul gâtului, trunchiului și brațulului stâng. Poliția a declarat pentru PIX11 că doamna Gaal i-a spus fiului ei că va urmări o emisiune, însă s-a întâlnit cu un bărbat în schimb. Ofițerii din anchetă cred că bărbatul a ucis-o în subsolul casei ei și i-a îndesat corpul în bagaj, înainte de a-i arunca trupul la un km distanţă de locul crimei. Presupusul ucigaș i-a trimis apoi un mesaj soțului victimei, Howard Klein.

Pe acelaşi subiect

„Toată familia ta urmează”, se spunea textul.

Howard Klein era plecat în oraș când soția lui a fost ucisă. Vestea despre amenințările presupusului ucigaș vine în timp ce poliția continuă să urmărească pistele pentru a pune cap la cap tot ce a făcut femeia în noaptea care a precedat tragediei.

O sursă din anchetă a declarat pentru New York Post: „Ea iese în oraş. Ea iese cu prietenii... luăm videoclipurile și chitanțele din acele locuri. [Atunci] în jurul orei 4:30 [sâmbătă], vedem pe cineva târând aceasta geantă pe trotuar, este surprinsă de mai multe camere...Trebuie să ne dăm seama, a întâlnit ea vreun străin misterios pe drum?”

Sursa a adăugat că urmează să interogheze oamenii cu care a fost afară vineri seara. Se pare că geanta de mână descoperită era plină de sânge, iar traseul ducea înapoi la casa femeii, la aproximativ un kilometru depărtare, unde fiul ei de 13 ani era singur.

New York Post a raportat că băiatul a fost văzut încătușat și condus de poliție la secţie unde a fost interogat, iar mai apoi eliberat. Howard Klein, soțul victimei, și fiul lor în vârstă de 17 ani ar fi fost în afara oraşului. Cu toate acestea, poliția a indicat că se întorceau spre New York. Cei doi, au spus oficialii, sunt „persoane de interes” în caz.

Vecinii se tem să mai iasă din case

Vecinii din zonă au fost alarmați de descoperirea înfiorătoare și au mărturisit că se simt traumatizaţi de cele întâmplate. Alții au spus că nu se simt în siguranță să se plimbe noaptea prin cartier, ştiind că un cadavru a fost la un momentdat aruncat pe marginea drumulu.

„Este înfricoşător”, a spus vecina Linda Gorniaczyk, la locul crimei. „Ca femeie, este înfricoșător. Asculţi chestii criminale adevărate, dar nu vrei să le vezi în viața reală, mai ales în cartierul tău.”

Nicola Blankson, care o cunoştea pe victimă, a spus: „Era destul de calmă, sociabilă. Îşi trăia viaţa asigurându-se că copiii ei sunt bine îngrijiți, ca orice mamă. Acesta este ultimul lucru la care mă aștept să mă trezesc dimineața. Să te trezești la asta este pur şi simplu devastator”

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Mapamond » A ucis o mamă cu 60 de lovituri de cuţit, apoi i-a trimis un mesaj înfiorător soţului: "Toată familia ta urmează". Poliţia din New York nu dă de el