Antena Meniu Search
x

Galerie foto Filmul tentativei de crimă de la Braşov. Tavi şi-a lovit fosta soţie până când s-a rupt cuţitul. Alina a căzut pe holul grădiniţei strigându-şi fetiţa

O poveste de iubire sfârşită prost pentru doi tineri, care îşi juraseră credinţă în urmă cu patru ani. Alina şi Tavi s-au căsătorit când au aflat că vor deveni părinţi, dar nimeni nu se aştepta la ce avea să urmeze.

de Monica Palade

la 18.04.2022, 15:28

Luni dimineaţă, Alina s-a dus cu fetiţa la grădiniţă. Abia apucase să o lase pe copila de patru ani. Când a ieşit a avut parte de o supriză neplăcută. Fostul soţ o aştepta la uşă. Era 8.40. Tavi nu a ezitat şi a lovit-o de mai multe ori cu cuţitul în gât. A dat cu sete şi ură, astfel încât cuţitul s-a rupt în două.

La scurt timp după incident, bărbatul a fugit în blocul din apropiere în care locuia. Nu înainte de a scăpa de mânerul cuţitului cu care rămăsese în mână după tentativa de crimă. A urcat în apartament şi a încercat la rândul său să se sinucidă. De cealaltă parte, Alina s-a întors câţiva paşi, a intrat în holul grădiniţei şi şi-a strigat fiica. După care s-a prăbuşit într-o baltă de sânge.

Inima i s-a oprit pentru prima dată la grădiniţă

Echipajul medical venit la faţa locului a trebuit să o resusciteze pe Alina. Inima i se oprise pentru prima dată. Au reuşit să îi redea semnele vitale. A ajuns la spital, unde a făcut al doilea stop cardio-respirator. Şi de data aceasta medicii au reuşit să o readucă la viaţă, după care s-au dus în sala de operaţie. Situaţia Alinei este în continuare gravă.

Pe acelaşi subiect

„Astăzi dimineaţă, în jurul orei 9 a avut loc o tentativă de omor. La o grădiniţă din municipiul Braşov au fost alertate organele de poliţie prin apel la 112. S-a constituit o echipă operativă formată din procurori şi poliţişti din cadrul IPJ Braşov şi criminalişti. S-au deplasat la faţa locului şi au constatat că în jurul orei 9.00, victima şi-a condus fetiţa la grădiniţă, a pătruns în interiorul clădirii, iar în spatele ei a intrat în curtea grădiniţei fostul soţ, actualul soţ ei fiind despărţiti în fapt. Agresorul avea asupra lui un cuţit şi a aşteptat ca victima să iasă din clădire.

În momentul în care victima a ieşit pe uşa grădiniţei, a atacat-o cu acel cuţit, i-a aplicat mai multe lovituri în zona gâtului până când lama cuţitului s-a rupt. Ulterior a plecat de la faţa locului, iar victima fiind vătămată grav, s-a întors, a făcut câţiva paşi în interiorul grădiniţei, strigându-şi copilul pe nume, după care a căzut în holul de la intrare, unde a fost găsită de salvatori, a fost resuscitată şi transportată la Spitalul Judeţean Braşov, unde după operaţie se află într-o stare incertă. Agresorul s-a deplasat pe aceeaşi stradă, la un bloc unde locuia, a aruncat mânerul cuţitului într-un gard de pe marginea drumului, s-a încuiat în casă şi a încercat la rândul său să se sinucidă, încercare care a eşuat. El a fost identificat de organele de poliţie în acel apartament, în stare de inconştienţă, dar transportat la spital a fost şi echilibrat şi chiar au putut organele de poliţie să discute cu el” , a declarat Claudiu Sandu, prim-procuror de pe lângă Parchetul de lângă Tribunalul Braşov.

Dependent de jocurile de noroc

Tavi era dependent de jocurile de noroc, iar înainte de a se căsători cu Alina mai avusese o tentativă de sinucidere. O spun părinţii tinerei, care sunt în stare de şoc de cele întâmplate. „Erau divorţaţi. A mai avut înainte de căsătorie, o tentativă de sinucidere. Asupra Alinei nu, a lovit-o de Revelion, se certau, vorbea foarte urât. Alina a spus că nu mai poate să îl suporte, el s-a dus la notar pentru o cerere de divorţ. De atunci s-a stricat toate treburile între ei. A amenintat-o, apoi i-a zis că a zis-o la nervi. Nu a mers la poliţie. Eu am vorbit cu mama lui de ce o jigneşte că nu are niciun drept. Ea mi-a spus la revedere. Alina are înregistrare pe telefon când i-a zis că o omoară. Nu cred că era gelos”, a declarat tatăl Alinei.

La rândul său, mama Alinei spune că regretă cel mai mult că fata nu a ascultat-o. „Jocuri de noroc, neajunsurile. Sunt 4 ani de când sunt împreună. Ea l-a iubit foarte mult. Regret că nu m-a ascultat”.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Permisul auto, valabil 15 ani în loc de 10. Sunteţi de acord cu proiectul?

Observator » Evenimente » Filmul tentativei de crimă de la Braşov. Tavi şi-a lovit fosta soţie până când s-a rupt cuţitul. Alina a căzut pe holul grădiniţei strigându-şi fetiţa