Antena Meniu Search
x

Galerie foto „Am auzit un ţipăt, era o doamnă căzută, colcăia sângele. O tăiat-o”. Alina a mai apucat să strige după ajutor înainte de fi înjunghiată în gât de soţul său

Alina şi-a dus fetiţa la grădiniţă, fără să bănuiască nimic din ce avea să urmeze. Aflată în divorţ cu soţul său, femeia a fost urmărită de acesta până în apropiere. A urmat un scurt schimb de replici, iar la scurt timp femeia a fost atacată chiar în faţa instituţiei, informează reporterul Observator Claudiu Loghin. 

de Monica Palade

la 18.04.2022, 14:01

Vezi și

Din fericire, niciun copil nu se afla în curte în momentul incidentului, care a avut loc la 8.40. Tânăra mămică, în vârstă de 26 de ani, s-a prăbuşit la pământ. A mai apucat să strige după ajutor. Educatoarele au ieşit să o ajute şi să încerce să îi oprească sângerarea de la nivelul gâtului.

Martorii spun că au auzit un ţipăt, iar scenele care se desfăşurau în curtea grădiniţei erau îngrozitoare. „Am auzit un ţipăt, era acolo o doamnă căzută şi doamnele de la grădinţă, colcăia sângele. O tăiat-o. Nu am văzut pe nimeni, era ora la care se terminase de sosit copii. Doamnele educatoare i-au acordat primul ajutor”, a declarat o martoră, care locuieşte în apropierea grădiniţei.

Cei doi erau împreună de doi ani, când Alina a rămas însărcinată. Aşa că au decis să se căsătorească. Fetiţa lor s-a născut în 2018. Dependent de jocurile de noroc, bărbatul a mai avut o tentativă de suicid. În plus, Alina era ameninţată des cu moartea, însă nu a depus plângere niciodată. Acum, cuplul era deja divorţat când a avut loc incidentul.

Alina luptă pentru viaţa sa

Alina a fost dusă imediat la spital, unde a intrat în stop cardio-respirator. Medicii au resuscitat-o şi au dus-o în sala de operaţie. Este în continuare în stare foarte gravă. La râdul său, bărbatul care a fost identificat imediat de poliţişti, a ajuns şi el la spital. A încercat să se sinucidă. Rănile nu îi pun viaţa în pericol.

„O pacientă cu o plagă înjunghiată, la nivelul gâtului, în şoc hemoragic, în stare foarte gravă. Din fericire s-a ajuns repede la spital. La spital, pacienta a intrat în stop cardio-respirator, a fost resuscitată şi acum se află în sala de operaţie. A fost preluat şi agresorul care s-a automutilat cu o plagă superficială la nivelul gâtului, care nu-i punea viaţa în pericol”, a declarat pentru Observator dr. Steluța Coțiu, director medical Ambulanța Brașov.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » „Am auzit un ţipăt, era o doamnă căzută, colcăia sângele. O tăiat-o”. Alina a mai apucat să strige după ajutor înainte de fi înjunghiată în gât de soţul său