Antena Meniu Search
x

Actorul de telenovele Dieter Brummer, găsit mort în propria casă. Avea doar 45 de ani

Actorul de telenovele Dieter Brummer a fost găsit mort în propria casă din Glenhaven, oraş situat în apropiere de Sydney, Australia.

de Redactia Observator

la 26.07.2021, 17:56

Dieter Brummer a devenit celebru graţie rolului Shane Parrish din "Home and Away"
Dieter Brummer a devenit celebru graţie rolului Shane Parrish din "Home and Away" - Profimedia
  • Dieter Brummer a devenit celebru graţie rolului Shane Parrish din "Home and Away".

Autorităţile din statul australian New South Wales au fost în alertă maximă, la sfârşitul săptămânii trecute, când trupul neînsufleţit al unui bărbat a fost găsit în casa actorului australian Dieter Brummer.

Ulterior, conform Daily Star, s-a stabilit că bărbatul mort era chiar actorul care împlinise de curând 45 de ani. Cel puţin pentru moment moartea actorului nu este considerată suspectă, însă ancheta continuă în acest caz.

Dieter Brummer a devenit celebru graţie rolului Shane Parrish din "Home and Away"

Dieter Brummer a devenit celebru după ce a dat viaţă personajului Shane Parrish din "Home and Away" în perioada 1992-1996. Dieter Brummer şi actriţa Melissa George, intrepreta rolului Angel Brooks, au format un cuplu extrem de iubit în anii '90, însă, la un moment dat, Dieter Brummer a solicitat producătorilor să fie exclus din serial, iar personajul său a murit de septicemie, după ce Dieter a recunoscut că nu mai suportă să joace alături de Melissa George.

Dieter Brummer a mai apărut şi în alte filme de televiziune şi seriale precum "Sky Trackers", "Medivac", "The Finder" sau "Neighbours", telenovelă în care au avut scurte apariţii vedete precum Chris Lowe, de la Pet Shop Boys, Emma Bunton, fostă Spice Girls, Andre Rieu, Paula Abdul sau wrestlerul David Bautista.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Mapamond » Actorul de telenovele Dieter Brummer, găsit mort în propria casă. Avea doar 45 de ani