Antena Meniu Search
x

Adolescentă de 16 ani, împuşcată mortal după o ceartă cu 3 bărbaţi, în faţa unei benzinării din Dallas

Dramă cumplită pentru o întreagă familie, după ce o adolescentă de 16 ani a sfârşit tragic, împuşcată în faţa unei benzinării. Totul ar fi pornit după o discuţie în contradictoriu între tânără şi alţi trei bărbaţi.

Larisa Andreescu
de Larisa Andreescu

la 02.11.2021, 11:41

Scena crimei
Adolescentă de 16 ani, împuşcată mortal după o ceartă cu 3 bărbaţi, în faţa unei benzinării din Dallas - Profimedia

Adolescenta de 16 ani a fost împuşcată mortal luni, la primele ore ale dimineţii, după o ceartă izbucnită în faţa unei benzinării din Dallas. Suspectul care ar fi tras cu arma se află încă în libertate, după ce ar fi reuşit să scape de un poliţist care a asistat la întreg incidentul, relatează nbcdfw.com.

Ofițerii de poliție din Dallas chemați la faţa locului au găsit victima în stare inconştientă, într-o baltă de sânge. Medicii nu au mai putut decât să declare decesul.

Din primele informaţii, se pare că două grupuri de oameni au început să se certe în faţa benzinăriei, imediat după miezul nopţii, când, la un momentdat, unul dintre scandalagii a scos pistolul şi a început să tragă în vehiculul celuilalt grup, lovind-o mortal pe adolescentă.

Criminalul se află în libertate

Pe acelaşi subiect

Un poliţist aflat în zonă care a văzut întreaga scenă a pornit în urmărirea presupusului atacator cu maşina lui personală. La scurt timp însă, indivizii fugiţi de la faţa locului şi-au dat seama că sunt urmăriţi şi au început să tragă în vehiculul ofiţerului, spărgându-i una dintre anvelope în zona Longbranch Lane. Din fericire poliţistul nu a fost rănit.

Cei trei indivizi vinovaţi de moartea adolescentei de 16 ani se află încă în libertate, însă anchetatorii au rueşit să obţină informaţii despre vehiculul în care se aflau şi despre identitatea acestora.

Ancheta este în curs de desfăşurare.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Mapamond » Adolescentă de 16 ani, împuşcată mortal după o ceartă cu 3 bărbaţi, în faţa unei benzinării din Dallas