Antena Meniu Search
x

Afacerea cu care un tânăr român a dat lovitura în Anglia. Eugen îl are client și pe Regele Charles: "M-am trezit, într-o zi, cu un telefon"

Un tânăr român și-a deschis o afacere peste hotare cu care se mândrește acum. Eugen a plecat din România în căutarea unui trai mai bun și s-a oprit în Anglia. A pus bazele unui concept care acum îi aduce atât satisfacție financiară, cât și sufletească. Printre clienții lui se numără chiar și Regele Charles al III-lea.

de Redactia Observator

la 11.04.2024, 11:07

Afacerea cu care un tânăr român a dat lovitura în Anglia. Eugen îl are client și pe Regele Charles
Afacerea cu care un tânăr român a dat lovitura în Anglia. Eugen îl are client și pe Regele Charles - Facebook

Eugen a plecat din Tecuci cu doar 100 de lire în buzunar. S-a oprit în Anglia iar singurul lui gând a fost că trebuie să-și găsească un job, indiferent de domeniu. După o perioadă în care a muncit, s-a gândit să-și deschidă propria afacere. Un concept prin care să le ușureze viața celor ocupați în timpul zilei. 

Afacerea de succes a unui român din Anglia

"În ultimul an de muncă la Jaguar am decis să îmi deschid propria mea firmă de spălătorie, oferind servicii la domiciliul clienților. Calitatea devastatoare de la spălătoriile din UK m-a determinat să încep o asemenea afacere. După un an de zile am început sa îmi fac baza mea de clienți și contracte semnate iar acum compania mea ajunge oriunde în UK", a spus Eugen pentru Anunțul UK.

Experiența la Jaguar Land Rover l-a ajutat foarte mult să își dezvolte afacerea, fiind un element cheie în CV-ul sau. Așa a ajuns să spele limuzinele mai multor britanici celebri, prima persoana faimoasa care l-a contactat fiind campionul mondial de box Chris Eubank, alături de care în 2022 a aparut într-un articol al unei publicatii din Coventry.

Regele Charles, clientul lui Eugen

"Cum am ajuns să spăl mașinile Regelui? Regele cu siguranță nu știe că eu sunt cel care îi spală mașinile... M-am trezit, într-o zi, cu un telefon de la oamenii lui, după care am mers la unul dintre palatele lui și am semnat un contract cu anumite clauze de confidențialitate. Îmi fac treaba cu seriozitate maximă, când spăl o mașina nu contează ca e a Regelui sau a altcuiva. Dupa ani de munca, m-am stabilit aici, mi-am cumpărat casa mea în West Midlands și nu mă gândesc sa ma retrag curând în România pentru ca știu de unde am plecat...", a povestit Eugen.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 8 voturi
Întrebarea zilei

Aţi găsit produse alterate printre cumpărăturile pentru 1 Mai?

Observator » Mapamond » Afacerea cu care un tânăr român a dat lovitura în Anglia. Eugen îl are client și pe Regele Charles: "M-am trezit, într-o zi, cu un telefon"