Antena Meniu Search
x

Galerie foto "Ai fost un îngeraș mic și frumos". Șoc în lumea modei, cel mai căutat model masculin croat a murit subit, la doar 28 de ani. Ar fi suferit o criză de epilepsie

Șoc în lumea modei, după ce tânărul Patrik Cvetko, unul dintre puținele modele masculine croate cu succes internațional, a încetat din viață subit, la doar 28 de ani. Potrivit publicației locale Story, celebrul manechin a murit după o criză de epilepsie.

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 26.12.2022, 13:57

Prietena sa Elena Dizdar, de asemenea model, și-a luat rămas bun de la Patrik pe rețelele de socializare. 

"Odihnește-te în pace, prieten drag", a scris tânăra pe Instagram.

"El = iubire, bunătate, un exemplu pentru ceilalți, o inspirație, un suflet plin de viață, un zâmbet și cel mai drag coleg al meu. Odihnește-te în pace", a transmis și frumoasa Suzana Horvat, un model croat celebru. 

Pe acelaşi subiect

Patrik Cvetko, cel mai căutat model masculin croat

1,85 înălțime, cu păr blond și ochi albaștri, Patrik Cvetko a fost unul dintre puținele modele croate cu succes internațional. A crescut în Zagreb și a început să modeleze la vârsta de 19 ani, chiar dacă nu a fost niciodată deosebit de atras de această meserie. 

Doar că sora lui era hotărâtă să-și lanseze fratele în lumea modelling-ului, așa că, foarte curând, chipeșul adolescent a fost remarcat în afara granițelor Croației și au urmat ofertele.

"Am început să fac modelling când aveam 19 ani. Ce-i drept, nu m-am gândit niciodată să devin model și nici nu m-a atras vreodată în mod deosebit. De fapt, sora mea m-a prezentat și m-a introdus în această lume. Primele job-uri le-am avut la Zagreb, dar foarte repede am început să primesc oferte de la agenții străine din Europa și America", declara Patrik în 2018.

Tânărul croat, considerat o senzație în lumea modei

Patrik era considerat cel mai căutat model masculin croat. S-a vorbit despre tânărul model din Zagreb ca despre o senzație în lumea modei, pentru care se băteau unii dintre cei mai mari designeri ai lumii.

În ultimii ani, Patrik a trăit între Zagreb și Los Angeles, după ce a fost remarcat și luată rapid sub aripa uneia dintre cele mai puternice agenții de modă din lume, Two Model Management, semnând un contract cu prestigioasa agenție IMG Models, scrie publicația croată Jutarnji. După câțiva ani de locuit în Los Angeles, modelul s-a întors la Zagreb, la începutul pandemiei, și a decis să-și folosească experiența acumulată în străinătate pentru proiecte creative în Croația. 

Mulți dintre prietenii săi își iau acum rămas bun de la Patrik pe rețelele de socializare. Scriu că a fost un exemplu de bunătate, dragoste, prietenie și o inspirație pentru ceilalți.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Mapamond » "Ai fost un îngeraș mic și frumos". Șoc în lumea modei, cel mai căutat model masculin croat a murit subit, la doar 28 de ani. Ar fi suferit o criză de epilepsie