Al doilea cel mai periculos șarpe din lume, găsit de un bărbat într-o toaletă publică din Australia: "Locul perfect în care să te întâlnești cu așa ceva"
Un bărbat care dorea să folosească o toaletă publică din Australia a găsit în aceasta al doilea cel mai periculos șarpe din lume.
Reptila găsită la Alex Surf Club avea peste un metru lungime, iar imaginile distribuite de Sunshine Coast Snake Catchers o arată relaxată, pe coșul de gunoi din toaletă, relatează Mirror. „A fost un șarpe destul de lung, peste un metru lungime. A fost mutat într-un habitat natural”, a spus Stuart McKenzie, care a făcut parte din echipa de prindere a șarpelui.
„Șarpe maro de est în toaletele publice! Ce naiba! Imaginați-vă dacă ați intrat în toaleta publică și v-ați așeza, doar ca să vedeți un șarpe maro lângă voi, pe coș! Locul perfect în care să te întâlnești cu așa ceva”, a scris Sunshine Snake Catchers pe Facebook. Din cauza vremii umede din acest moment din Australia, șerpii pot încerca să caute adăpost în interiorul clădirilor.
O fetiță de 11 ani a scăpat nevătămată, după ce s-a jucat cu același tip de șarpe
O fetiță de 11 ani a avut norocul de a scăpa nevătămată, când a luat în mână același tip de șarpe mortal în timp ce era la o plimbare în Newport, sud-vestul Melbourne, și l-a lăsat să se învârtească în jurul degetului ei. Ea a filmat imaginile și a spus într-un videoclip că a crezut că este un șarpe inofensiv. Un expert în șerpi a spus că a primit imaginile de la bunicul fetiței, care a vrut să știe ce tip de șarpe este cel cu care s-a jucat nepoata lui.
"Acesta este un șarpe maro estic extrem de periculos. Fata din videoclip este extrem de norocoasă că nu a fost mușcată de șarpe și probabil că părinții ei ar trebui să meargă să cumpere un bilet de loterie, la cât de norocoși sunt. Această fetiță ar fi putut muri din cauza unei mușcături provocate de un astfel de șarpe”, a adăugat Stewy the Snake Catcher într-un mesaj de pe Facebook.
Serviciul de Urgență al Statului Wales de Nord de Sud a emis un avertisment săptămâna aceasta pentru ca oamenii să aibă grijă dacă intră în apele provocate de inundații, deoarece șerpii pot fi deseori duși de apă.
Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News şi WhatsApp! 📰