Antena Meniu Search
x

Foto Şarpe găsit printre colete, într-o maşină de curierat din Floreşti, Cluj. Şoferul a sunat imediat la 112

Un şofer a avut parte de o surpriză neplăcută, vineri după-amiază, când s-a trezit cu un şarpe chiar în propria maşină. Autoturismul, folosit de o firmă de curierat, transporta colete în comuna Floreşti din judeţul Cluj, când reptila şi-a făcut simţită prezenţa. Îngrozit, bărbatul a sunat la numărul de urgenţă 112.

de Redactia Observator

la 27.08.2022, 12:13

"În dupa-amiaza zilei de 26 august, în urma unui apel 112, care semnala prezenta unui șarpe in habitaclul unui autovehicul de transport colete, în Comuna Floreşti, un echipaj al Inspectoratului Județean de Jandarmi Cluj s-a prezentat la fața locului pentru a gestiona siguranța zonei. La scurt timp, un membru al Organizației pentru Protecția Mediului și Combatarea Braconajului a venit în sprijinul acestora, iar dupa multe eforturi de căutare, reptila aparținând unei specii neveninoase, a fost identificată în zona șoferului și prinsă în siguranță, urmând a fi trimisă centrului de specialitate din cadrul Facultatii de Biologie, a UBB Cluj. Vivariul UBB Cluj-Napoca", transmit reprezentanţii OPMCB.

Ce trebuie să facem dacă ne trezim cu un şarpe în casă sau maşină

"Pe aceasta cale, ne adresăm celor care sunt puși în situații similare, încurajându-i sa ne anunțe sau sa apeleze numarul unic de urgenţe, 112, fara a intra în contact cu animalele, vătămarea sau uciderea acestora reprezentând faptă penală. Mulțumim IJJ Cluj și participanților la aceasta activitate!", a mai precizat OPMCB pe pagina de Facebook.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » Şarpe găsit printre colete, într-o maşină de curierat din Floreşti, Cluj. Şoferul a sunat imediat la 112