Antena Meniu Search
x

"Am făcut poze și le-am arătat prietenilor”. Un băiat de 13 ani din SUA și-a ucis mama în timp ce aceasta dormea lângă sora lui nou-născută, apoi a sunat la poliție

Caz șocant în SUA. Un băiat de 13 ani a sunat la poluție și a mărturisit că și-a ucis mama în timp ce aceasta dormea lângă sora lui nou-născută. Băiatul a trimis apoi poze cu mama lui moartă mai multor prieteni.

de Redactia Observator

la 29.10.2023, 12:33

Un băiat de 13 ani din SUA și-a ucis mama în timp ce dormea lângă sora lui nou-născută, apoi a sunat la poliție
Un băiat de 13 ani din SUA și-a ucis mama în timp ce dormea lângă sora lui nou-născută, apoi a sunat la poliție - Hialeah Police/ Arhiva familiei

Derek Rosa se confruntă cu o acuzație de crimă de gradul I, după ce și-a ucis mama. Instanța a decis că acesta va fi judecat ca adult și își va primi pedeapsa pe care o merită. Derek Rosa a sunat la poliție pe 12 octombrie pentru a raporta că tocmai și-a ucis mama la casa lor din Hialeah. Adolescentul i-ar fi spus dispeceratului că i-a făcut fotografii mamei sale, Irene Garcia, în vârstă de 39 de ani, și le-a trimis prietenilor săi, potrivit New York Post.

„Am făcut poze și le-am arătat prietenilor mei despre asta. Este rău?”

Apelul halucinant dintre adolescent și poliție

El ar fi spus, de asemenea, în timpul apelului de 18 minute, care s-a încheiat când poliția a sosit la domiciliul său. „E sânge pe tot podea.”

Pe acelaşi subiect

„În acest moment, am arma cu mine. Aveam de gând să mă împușc, dar nu am vrut. nu am vrut. E un cuțit în camera mea și e un pistol în sufragerie”, a spus adolescentul.

Tatăl lui Derek și bunica lui s-au prezentat vineri la tribunalul pentru minori în numele lui.

„Este foarte regretabil că a avut loc această tragedie, dar acest copil este foarte umil, foarte pașnic și nimeni nu și-ar putea imagina că acest lucru s-ar întâmpla vreodată”, a spus Jose Rosa, tatăl său, la audiere, a raportat Local 10 News.

În prezent, el este reținut la centrul de corecție și reabilitare din Miami-Dade, a informat presa.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Mapamond » "Am făcut poze și le-am arătat prietenilor”. Un băiat de 13 ani din SUA și-a ucis mama în timp ce aceasta dormea lângă sora lui nou-născută, apoi a sunat la poliție