Antena Meniu Search
x

Galerie foto "Am făcut un lucru rău. Am ucis-o pe mama". Un tânăr de 25 de ani și-a omorât mama și i-a pus trupul într-un sac. Femeia venise recent în Italia

O ceartă cu mama sa l-a transformat pe un tânăr de 25 de ani în călăul femeii de 53 de ani. Marina Mouritch din Lituania venise recent în Italia. Nimeni nu se aștepta ca totul să ia o turnură atât de dramatică și neașteptată.

de Monica Palade

la 25.11.2022, 22:29

Femeia a căzut pur și simplu unui potop de lovituri din care fiul, Antonio Cometti nu s-a oprit decât când i-a oferit lovitura decisivă. Marina a încercat cu disperare să se apere, dar în zadar. Avea răni pe mâini și pe brațe, semn că a luptat pentru viața sa.

A pus-o într-un sac după crimă

Imediat după crimă, bărbatul a pus-o pe mama sa într-un sac și a abandonat-o pe podeaua casei. Cuprins de remușcări, tânărul s-a dus la secția de poliție din apropiere, încă purtând hainele pline de sânge, și le-a povestit polițiștilor ce a făcut. „Am făcut un lucru rău. Mi-am ucis mama. Am înjunghiat-o. Am lăsat-o acasă. Pe podea”, a povestit Antonio, potrivit torino.corriere.it.

Crima a avut loc în comuna italiană Gabiano, aflată la periferia Alessandriei, în jurul orei 14.30. Descoperirea macabră avea să fie făcută de tatăl băiatului. În scurt timp, la fața locului ajungeau și polițiștii. Trupul Marinei se afla pe podeaua din bucătărie, închis într-un sac, din care doar picioarele ieșeau. Probabil, fiul se gândise să scape de cadavru, dar a renunțat la idee.

Se pare că în ultima vreme Antonio suferea de depresie şi era tratat de medici. Se pare că se droga de ceva vreme, dar nu era considerat periculos, drept pentru care locuia cu tatăl și fratele său mai mic. Crima s-ar fi produs la finalul unor certuri violente dintre mamă și fiu din motive banale.

„Nu știu ce s-ar fi putut întâmpla. Nu au existat avertismente cu privire la această tragedie. Nu mă așteptam la așa ceva”, a povestit tatăl lui Antonio. Tânărul a fost arestat și dus la închisoare din Vercelli. „Întotdeauna a fost un tânăr timid și rezervat. În trecut, el a luat parte la diferite activități de voluntariat. Nimeni nu se aștepta la un act atât de groaznic”, au spus și vecinii.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Mapamond » "Am făcut un lucru rău. Am ucis-o pe mama". Un tânăr de 25 de ani și-a omorât mama și i-a pus trupul într-un sac. Femeia venise recent în Italia