Antena Meniu Search
x

Foto "Am iubit-o din toată inima" Bărbat care și-a ucis soția la o ceartă, condamnat la doar 8 ani de închisoare după o mărturie "sinceră", în Rusia

O regină a frumuseții din Rusia, în vârstă de doar 28 de ani, a fost strangulată cu sânge rece de către soțul ei, după o serie de scandaluri. Bărbatul, care a stat cu cadavrul lângă el timp de patru zile, până când a început să se descompună, a primit doar opt ani de închisoare pe motiv că regretă fapta.

de Redactia Observator

la 10.09.2021, 02:47

Potrivit The Sun, judecătoarea Anastasia Breus a declarat că individul a fost scutit de o pedeapsă mai gravă datorită regretelor pe care le are. Dmitry Zhuravlev, în vârstă de 32 de ani, care apăruse alături de victimă în mai multe fotografii postate de aceasta pe internet, a mărturisit că aveau o relație dificilă și că se certau foarte des iar, într-un moment în care și-a pierdut controlul, a ucis-o. "Chiar nu voiam să o omor. Voiam doar ca certurile care aveau loc de câteva ori pe zi să se termine. Era parte din viața mea", le-a spus el magistraților.

O mărturie care i-a convins pe magistrați să îi reducă pedeapsa

"Ea era viața mea, am iubit-o din toată inima. Și o iubesc și acum. Iar, când mă uit la fotografii, în afară de oroare nu simt nimic. Aș vrea să dau totul înapoi. Am ucis-o pe cea pe care o iubeam. O iubesc și nu știu cum să trăiesc fără ea. Nu voi putea niciodată să îi aduc fiica înapoi", a spus el în instanță, unde era și mama victimei. Înainte de această mărturisire, bărbatul a spus că femeia a fost cea care l-a atacat. "M-a lovit în spate. Voiam să o opresc, dar până la urmă am strangulat-o", a spus el. După patru zile în care a stat alături de cadavru, bărbatul a decis să-i abandoneze trupul într-o mașină, în pădure.

A dat-o dispărută pe cea pe care a ucis-o

Mama criminalului, Nadezhda Zhuravlev, a declarat că fiul ei era sub "o vrajă a iubirii" cu soția sa. Zhuravlev, testat de anchetatori, s-a dovedit a fi în deplinătatea facultăților mintale și nu era sub influența băuturilor alcoolice sau a drogurilor la momentul crimei. Kristina, în schimb, era "sever intoxicată", au aflat medicii legiști. Trupul ei a fost găsit de un motociclist care se oprise să se ușureze la marginea unei păduri, în apropiere de Yekaterinburg, un oraș aflat la est de Munții Ural. Chiar Dmitry Zhuravlev a fost cel care a raportat "dispariția", însă poliștii l-au reținut pentru că existau suficiente motive pentru a-l bănui de crimă. Individul chiar le-a spus prietenilor că a fost părăsit de soție și că aceasta voia să fie singură și să meargă la Moscova. Din cei 15 ani de închisoare pe care îi putea face, bărbatul va executa doar opt, au decis magistrații.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Mapamond » "Am iubit-o din toată inima" Bărbat care și-a ucis soția la o ceartă, condamnat la doar 8 ani de închisoare după o mărturie "sinceră", în Rusia