Antena Meniu Search
x

''Am nevoie de un glonț!'' Tată îngenuncheat de durere, după ce şi-a ucis fiul de 6 ani într-un accident devastator, în Noua Zeelandă

Un tată disperat a strigat ''Am nevoie de un glonț!'', după ce și-a ucis fiul de șase ani într-un accident de mașină. În urma impactului, autoturismul s-a transformat într-o minge de foc. Se spune că Niklas Gebhardt, în vârstă de 32 de ani, ar fi implorat să fie el în locul fiului său Lachlan. Tragedia a avut loc pe o şosea din Noua Zeelandă.

de Redactia Observator

la 03.06.2022, 16:30

Tată îngenuncheat de durere, după ce şi-a ucis fiul de 6 ani într-un accident devastator, în Noua Zeelandă
Tată îngenuncheat de durere, după ce şi-a ucis fiul de 6 ani într-un accident devastator, în Noua Zeelandă - Facebook

Tragedia a fost declanşată de faptul că Gebhardt a depăşit cu viteză deşi era într-o curbă unde viteza trebuie limitată. Bărbatul a pierdut controlul volanului, iar autoturismul a ajuns să părăsească şoseaua. Incidentul a avut loc pe 5 noiembrie 2019, conform The Sun

Mașina a izbucnit în flăcări după ce s-a izbit de un copac și în timp ce Gebhard a reuşit să iasă din infern, după ce a fost ajutat de un alt șofer, Lachlan a rămas captiv şi a murit. După ce a fost tras deoparte pentru a fi în siguranță, Gebhardt a fost auzit spunând: ''Pune-mă înapoi, schimbă-mă cu fiul meu, vreau să fac schimb. Fiul meu e în spate, este un băiat atât de bun, este un băiat atât de drăguț, vreau să fac schimb. Am nevoie de un glonț."

Tatăl a pledat vinovat de omor din culpă la Înalta Curte de la Christchurch, potrivit Stuff. El va fi condamnat pe 3 august. Gebhardt a împărțit custodia băiatului cu fosta sa parteneră Kim Manson și el aranjase să-l ia la ora 16:00 de la o piscină din Rangiora, a auzit instanța. După ce l-a pus pe Lachlan pe bancheta din spate a depășit cu viteză o mașină și apoi a virat brusc înapoi pe propria sa bandă pentru a evita un alt vehicul care venea din faţă. Tatăl a continuat să conducă periculos până a ajuns la o curbă strânsă și mașina a părăsit șosea și a lovit un copac.

Tatăl este traumatizat de pierderea fiului şi vrea cu orice preţ să ajungă la închisoare

Gebhardt a suferit arsuri în proporţie de 30% și a avut femurul fracturat în urma impactului. El susţine că nu și-a amintit nimic despre accident când a fost intervievat de poliție, la șapte săptămâni după moartea fiului său. Dar ulterior a fost acuzat de ucidere din culpă.

În septembrie 2020, la 10 luni după accident, el a intrat într-o secție de poliție, și-a dat hainele jos, a refuzat să le îmbrace și a cerut polițiștilor să-l bage în închisoare. A apărut în instanță și a fost acuzat de expunere indecentă și a fost condamnat la o lună de închisoare. Avocatul său a declarat că Gebhardt ''întâmpină dificultăți'' şi este traumatizat profund. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă afectează schimbările bruşte de temperatură?

Observator » Mapamond » ''Am nevoie de un glonț!'' Tată îngenuncheat de durere, după ce şi-a ucis fiul de 6 ani într-un accident devastator, în Noua Zeelandă