Antena Meniu Search
x

"Am ucis-o pe bunica, acum e rândul meu”. A lăsat un bilet de adio, după care şi-a pus în aplicare planul dramatic. S-a aruncat pe fereastră, în Italia

La 63 de ani, depresivă şi fără speranţă o femeie a pus la cale un plan de-a dreptul diabolic. Şi-a otrăvit mama cu un cocktail de medicamente, după care s-a aruncat pe fereastră. Înainte a lăsat un bilet de adio în faţa uşii apartamentului său.

de Monica Palade

la 11.09.2023, 22:59

"Am ucis-o pe bunica, acum e rândul meu”. A lăsat un bilet de adio, după care şi-a pus în aplicare planul dramatic. S-a aruncat pe fereastră, în Italia - Shutterstock

„Am omorât-o pe bunica, acum e rândul meu”. Carabinierii au sosit la faţa locului, după ce vecinii au dat alarma, iar bătrâna de 86 de ani a putut fi salvată. Nu însă şi fiica sa.

Şi-a otrăvit mama şi s-a aruncat pe fereastră

Drama s-a petrecut în apartamentul celor două: Vecinii au auzit-o pe femeie căzând de la etaj şi au cerut imediat ajutpare. Mama și fiica erau originare din provincia Bologna, dar locuiau de mai multă vreme în zona Corticella, la etajul cinci, în două apartamente față în față.

Iniţial, femeia de 63 de ani a ieşit să facă cumpărături. Când a ajuns acasă, şi-a pus planul în practică. A lăsat plicul cu biletul în fața ușii casei sale, împreună cu câteva lucruri personale. Apoi i-a administrat mamei un amestec de medicamente și a decis să se sinucidă sărind pe fereastră.

Când polițiștii au intrat în casă, au găsit-o pe bătrână inconștientă. Lângă ea, niște cutii de medicamente goale. Femeia a fost transportată de urgență la spitalul Maggiore, unde acum este internată în stare stabilă. Pentru fiica sa, însă, era deja prea târziu. În urma cercetărilor, a reieșit că femeia de 63 de ani suferea de depresie de ceva vreme, scrie Fan Page.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că lucraţi sub calificarea dumneavoastră la locul de muncă?

Observator » Mapamond » "Am ucis-o pe bunica, acum e rândul meu”. A lăsat un bilet de adio, după care şi-a pus în aplicare planul dramatic. S-a aruncat pe fereastră, în Italia