Antena Meniu Search
x

Foto Amanda a fost ucisă în vacanță de fratele ei, cu o zi înainte să împlinească 16 ani. Anchetatorii, șocați de cruzimea cu care a acționat adolescentul

Amanda, adolescenta de 15 ani care a fost găsită moartă într-o rulotă, într-un parc de vacanță din nordul Țării Galilor, a sfârșit sugrumată de fratele ei mai mare, sunt concluziile anchetatorilor, care îl acuză pe tânărul de 19 ani de crimă.

de Redactia Observator

la 09.08.2021, 22:31

Amanda Selby a fost descoperită moartă pe 31 iulie, cu o zi înainte să împlinească 16 ani. Potrivit anchetatorilor, cauza morții adolescentei a fost asfixie mecanică prin compresia gatului și obstrucția căilor respiratorii externe prin zdrobire. Cu inima frântă, tatăl fetiței a fost cel care a făcut recunoașterea cadavrului.

Amanda și fratele ei, Matthew Selby, în vârstă de 19 ani, se aflau în vacanță cu tatăl lor, într-un parc de rulote. Părinții lor se despărțiseră de doi ani de zile, iar Amanda a rămas cu mama ei, în vreme ce Matthew a rămas la tatăl lui pentru o vreme, înainte de a se muta cu bunicii, scrie The Sun.

La momentul crimei, cei doi erau în vacanță într-un parc de rulote din apropierea Castelului Gwrych, unde a fost filmată seria 2020 a reality showului ITV I'm A Celebrity.

Fratele criminal al Amandei a fost arestat preventiv

Pe acelaşi subiect

Adolescentul, din Ashton-under-Lyne, Greater Manchester, a fost arestat preventiv și urmează să apară în fața magistraților din Mold Crown pe 29 octombrie. O dată provizorie a procesului a fost stabilită pentru 28 februarie anul viitor.

Apropiații Amandei i-au adus tribut adolescentei într-o declarație publicată prin intermediul poliției.

”Amanda era o fiică și nepoată iubitoare - era grijulie, gânditoare, îi plăcea să-i ajute pe ceilalți și era foarte iubită. I se va simți lipsa”, au transmis rudele adolescentei.

Familia adolescentei a primit consiliere pentru a trece peste trauma trăită.

Reprezentanții parcului, șocați de cruzimea cu care a fost ucisă adolescenta

Un purtător de cuvânt al parcului de vacanță Ty Mawr a declarat că vestea despre moartea adolescentei i-a șocat și i-a întristat, cu atât mai mult cu cât s-a petrecut într-un ”mediu atât de sigur și fericit, unde familiile vin să se relaxeze”.

„Parcul întâmpină zeci de mii de turiști fericiți în fiecare an. Acesta a fost un incident izolat și fără precedent, care a avut loc în interiorul unei rulote care acum este locul crimei”, au anunțat reprezentanții parcului.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă gândiţi la o asigurare RCA în rate, din cauza scumpirilor?

Observator » Mapamond » Amanda a fost ucisă în vacanță de fratele ei, cu o zi înainte să împlinească 16 ani. Anchetatorii, șocați de cruzimea cu care a acționat adolescentul