Antena Meniu Search
x

Ororile prin care a trecut o fetiță de 3 ani din UK, înainte de a fi ucisă de mamă: „Am să le spun că ai căzut din pat”

O femeie din Marea Britanie, în vârstă de 23 de ani, a fost condamnată la închisoare, după ce și-a ucis fiica de 3 ani. Minora a murit în urma rănilor la nivelul pieptului.

de Redactia Observator

la 06.08.2021, 10:11

Ororile prin care a trecut o fetiță de 3 ani din UK, înainte de a fi ucisă de mamă: „Am să le spun că ai căzut din pat”
Ororile prin care a trecut o fetiță de 3 ani din UK, înainte de a fi ucisă de mamă: „Am să le spun că ai căzut din pat” - Poliție

Kaylee Priest, în vârstă de 3 ani, a fost ucisă de mama sa pe 9 august 2020. Trupul fetiței a fost găsit în apartamentul mamei sale, după ce femeia a sunat la poliție. Paramedicii sosiți la fața locului nu au mai putut decât să constate decesul fetiței, pe corpul căreia au descoperit numeroase răni, scrie The Sun

Un an mai târziu, femeia a fost condamnată pentru crimă. Nicola obișnuia să-și lovească fiica în cap și o jignea cu fiecare ocazie. Vecinii povestesc că la un moment dat au auzit o izbitură, apoi plânsetele fetiței, în timp ce mama sa țipa: „Am să le spun că ai căzut din pat”. De asemenea, aceștia au mai mărturisit că de fiecare dată când Kaylee plângea, Nicola obișnuia să dea muzica tare.

Cu câteva zile înainte de crimă, femeia i-a trimis un mesaj iubitului său de atunci, în care amenința că de își ucide fiica „pentru că tot pleacă din cameră sau intră în bucătărie”. Bărbatul i-a răspuns: „Foarte bine, lovește-o și din partea mea”.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Unde preferaţi să vă cazaţi în vacanţă, la hotel sau închiriaţi un apartament?

Observator » Mapamond » Ororile prin care a trecut o fetiță de 3 ani din UK, înainte de a fi ucisă de mamă: „Am să le spun că ai căzut din pat”