Antena Meniu Search
x
LIVE

Amenda primită de un şofer de Ferrari cu mult tupeu. A intrat cu maşina într-o zonă pietonală celebră din Florenţa

Un turist american a fost amendat cu 470 de euro pentru că a intrat cu mașina Ferrari în celebra Piazza della Signoria din Florența, relatează CNN, conform Mediafax.

De Redactia Observator la 21.03.2023, 23:37
Turist american, amendat pentru că a intrat cu mașina Ferrari într-o celebră piață din Florența
Turist american, amendat pentru că a intrat cu mașina Ferrari într-o piață celebră - Primăria Florenţa

Americanul a condus un Ferrari Spider în zona pietonală din centrul istoric al orașului Florența. Mașina înmatriculată în Elveția a traversat piața care este în mod normal plină de turiști. În apropiere se află Galeria Uffizi, care găzduiește unele dintre cele mai faimoase opere de artă din Italia.

Amendă de 470 de euro pentru şofer

Șoferul a fost amendat de poliție cu 470 de euro, după ce verificările au arătat că nu avea actele necesare pentru a conduce în Italia. „Verificările au arătat că șoferul în vârstă de 43 de ani avea un permis de conducere american care nu era conform cu convențiile internaționale și nu avea permis de conducere internațional sau traducere oficială. A fost întocmit un proces-verbal pentru că a parcat în zona pietonală, pentru că a condus pe sens invers și pentru că avea permis străin neconform, amenda a fost în total de 470 de euro, pe care a plătit-o direct agenților", se arată într-un comunicat al municipalității din Florența.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Mapamond » Amenda primită de un şofer de Ferrari cu mult tupeu. A intrat cu maşina într-o zonă pietonală celebră din Florenţa

Breaking news

Alegeri prezidențiale în Turcia. Recep Erdogan și Kemal Kilicdaroglu se înfruntă în turul doi. Peste...

Alegeri prezidențiale în Turcia. Recep Erdogan și Kemal Kilicdaroglu se înfruntă în turul doi. Peste 60 de milioane de oameni, așteptați la vot