Antena Meniu Search
x

Angajatul unui spital din Anglia, condamnat pe viaţă: A ucis două femei şi a violat alte zeci de cadavre. Bărbatul avea o arhivă cu imagini din timpul abuzurilor

Un fost angajat al unui spital din Kent, Marea Britanie a primit o condamnare pe viaţă pentru uciderea a două femei, după ce a fost identificat în baza unui test ADN, la mai bine de 30 de ani de la comiterea crimelor. De asemenea, bărbatul a recunoscut că a violat peste 80 de cadavre.

de Redactia Observator

la 05.11.2021, 12:16

Bărbatul s-a filmat în timp ce viola cadavrele
Bărbatul s-a filmat în timp ce viola cadavrele - Profimedia / Twitter CPS

David Fuller, în vârstă de 67 de ani, a pledat vinovat pentru uciderea lui Wendy Knell, de 25 de ani şi a Carolinei Pierce, cu 5 ani mai mică. Atacurile ar fi avut loc în anul 1987 în Tunbridge Wells, scrie The Guardian.

Înainte de procesul său în care a fost condamnat pentru uciderea celor două femei, bărbatul a pledat vinovat pentru alte 51 de infracţiuni. Într-un videoclip publicat de poliţia din Kent în care Fuller îşi recunoaşte faptele, el spune că "Vreau să recunosc infracţiunile, dar nu vreau sî intru în detalii" 

Zeci de filmări din timpul abuzurilor, descoperite în casa bărbatului

Într-o descoperire şocantă după arestarea sa, poliţia a stabilit că Fuller a agresat sexual timp de ani întregi, zeci de cadavre ale femeilor din morga spitalului unde lucra ca electrician. Bărbatul a recunoscut că a agresat aproape 80 de cadavre, multe dintre violuri chiar filmându-le. Detectivii cred însă că numărul victimelor ar putea fi mult mai mare, vorbind despre sute de femei agresate în cele trei decenii pe care britanicul le-a petrecut ca angajat al instituţiei.

Pe acelaşi subiect

Potrivit mărturiilor bărbatului, victimele sale ar fi avut vârste cuprinse între nouă şi 100 de ani. Fuller a fost descris în instanţă ca un "delicvent sexual care păzea tinerele şi obţinea satisfacţie sexuală prin violarea cadavrelor lor" 

Percheziţii au fost realizate şi la locuinţa bărbatului, acolo unde s-au descoperit peste 4 milioane de imgini cu diverse abuzuri sexuale. Cele mai multe au fost descărcate de pe internet, dar existau şi imagini în care apărea chiar Fuller în timp ce abuza cadavrele.

"Percheziţiile la casa lui Fuller au fost unele fără precedent în istoria juridică din Marea Britanie. S-au descoperit hard disk-uri ascunse în casa lui, care au dezvăluit dovezi ale unor abuzuri sexuale. Între 2008 şi 2020, Fuller s-a filmat şi fotografiat abuzânt sexual cadavrele a zeci de femei şi fete la morga spitalului Tumbridge Wells, unde avea acces ca angajat", au transmis poliţiştii.

Fuller a fost arestat pentru crimă pe 3 decembrie anul trecut, după o nouă analiză a probelor ADN vechi de zeci de ani, iar ofițerii i-au percheziționat casa. Acolo au găsit imagini cu femei moarte la cele două morgue din spitale fiind abuzate de Fuller, a declarat luni procurorul Duncan Atkinson QC.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Mapamond » Angajatul unui spital din Anglia, condamnat pe viaţă: A ucis două femei şi a violat alte zeci de cadavre. Bărbatul avea o arhivă cu imagini din timpul abuzurilor