Antena Meniu Search
x

Video Antrenoare însărcinată, atacată de un urs în faţa a zeci de copii terifiaţi, în timpul unui spectacol de circ din Rusia

O antrenoare însărcinată a fost atacată de un urs brun în faţa a zeci de copii care ţipau terifiaţi, la un spectacol de circ din Rusia.

Larisa Andreescu
de Larisa Andreescu

la 18.10.2021, 09:44

Imagini de la faţa locului
Antrenoare însărcinată, atacată de un urs în faţa a zeci de copii terifiaţi, timpul unui spectacol de circ din Rusia - Captură video/ Youtube/ Defence Decoder

Femeia, care era îmbrăcată într-o rochie albastră, a fost trântită la pământ de animalul fioros, în timp ce alţi doi bărbaţi au încercat să o salveze. Un martor a spus că ursul nu s-a îndepărtat în ciuda „loviturilor cu biciul”.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Incidentul a avut loc în timpul unui spectacol de copii cu 2 urşi şi 2 antrenori, la un circ binecunoscut din Oryol, Rusia. Femeia a fost transportată de urgenţă la spital pentru evaluare şi tratament, dar a scăpat cu răni uşoare. S-a ales cu mai multe tăieturi şi vânătăi şi a declarat ulterior că sarcina nu a fost afectată de cele întâmplate, dar crede că acesta ar fi fost motivul pentru care animalul ar fi atacat-o.

Pe acelaşi subiect

„Am literalmente două zgârieturi și o ușoară vânătaie pe picior”, a spus ea. „Și cu animalul totul este în regulă, iar copilul meu este bine, sarcina este normală. Poate că a fost gelozie într-o oarecare măsură, deoarece sunt însărcinată. Pot exista multe nuanțe. Voi trata, desigur, acest incident cu colegi mai experimentați. În acest moment, ursul se comportă cu mine la fel ca de obicei. Se comportă din nou cu afecțiune și este drăgăstos, de parcă nu s-ar fi întâmplat nimic”

Ursul, văzut de oameni într-o stare agitată, înainte de spectacol

Potrivit angajaţilor circului, antrenoarea şi ursul s-au „îmbrăţişat şi împăcat” după atacul sângeros. Spectatorii însă au dezvăluit că au văzut ursul ţinut într-o cuşcă, înainte de spectacol, într-o stare agitată, tulburată: “Acelaşi animal a mai atăcat unul dintre angajaţi şi a încercat să scape”. Trecătorii au spus că stătea în cuşca din spate şi părea neliniştit.

O anchetă a fost deschisă asupra incidentului, relatează Mirror. „A fost deschisă o anchetă pentru a se stabli care au fost cu exactitate circumstanţele producerii incidentului. Vom vorbi cu angajaţii circului şi cu martorii”, a menţionat un purtător de cuvânt al autorităţilor.

În ultimele luni, în circurile din Rusia au avut loc mai multe incidente şocante, implicând animalele sălbatice. Irina Novozhilova, din grupul pentru drepturile animalelor VITA, a cerut interzicerea folosirii animalelor în toate circurile, în ciuda faptului că astfel de spectacole sunt populare în toată Rusia.

„Condiţiile de la circ nu vor fi niciodată umane dintr-un singur motiv”, a spus ea. „Antrenamentul merge mână în mână cu cruzimea…Circurile sunt întotdeauna peste limita cruzimii; circurile cu animale ar trebui clar interzise”.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Reuşiţi să ţineţi cel mai aspru şi mai lung post din an, care a început astăzi?

Observator » Mapamond » Antrenoare însărcinată, atacată de un urs în faţa a zeci de copii terifiaţi, în timpul unui spectacol de circ din Rusia